Сектор „Кариера“

Сектор „Кариера“ е на СЕВЕР. Обърнете специално внимание на този сектор, когато си търсите работа или искате да я смените с нова по-доходоносна, когато искате да започнете собствен бизнес и да печелите повече, ако се стремите да напреднете в кариерата си.

Тук е подходящо поставянето на предмет, който символизира професията, която имаме или искаме да имаме. Той е добро място за факса, компютъра и всичко останало, свързано с кариерата ви. Ако искаме да напредваме в кариерата или да намерим нова работа, може да си направим „Карта на съкровищата“ и да я поставим именно в този сектор. „Картата на съкровищата“ представлява табло с картинки, снимки и позитивни утвърждения на това, което искаме да постигнем. Те могат да се изрежат от списания, да се нарисуват, да се напишат на ръка. В средата на таблото се поставя наша лична снимка. Особено важни са доброто настроение и вярата докато го правим.

На Изток често по стените се окачват калиграфски изписани сентенции. Тези сентенции са като предмети на изкуството и напомнят на обитателите на къщата накъде са се насочили в кариерата си.

Традиционен символ на поддръжката на влиятелни хора и добри доходи се явява костенурката – жива водна костенурка или пък керамична такава. Тя се разполага в северната част на дома или градината. Числото на Севера и Водата е 1, затова и костенурката трябва да е само една.

wother_FShui

Енергията тук може да активизираме чрез поставяне на фонтан, аквариум, съдове с течности или пък картина с изображение на вода – река, езеро, водопад, море, речни камъни, морски раковини – каквото ви дойде на ум и е свързано с елемента вода. Препоръчва се количеството на рибките в аквариума да е 9, една от които черна – тя поема и негативните енергии. Ако някоя от рибките умре, смята се че ни е отминало едно нещастие, а рибката трябва да се замени.
Фонтан и аквариум не бива да се поставят единствено в спалнята, дори и там да е сектор „Кариера“.
Освен за стимулиране на работата, този сектор съответства и на други възможности за развитие, за духовно израстване и на това как да ги постигнем.

Сектор „Кариера, просперитет” може да бъде активиран още като поставите в него огледало, вятърен чан или привлекателна настолна лампа.

Много е важно, когато поставяте символи, за да активизирате дадена зона, да го правите с ясното намерение, че тези символи се поставят там, с цел да ви помогнат за определено нещо. С други думи, пак стигаме до намерението. Намерението е движещата сила, символът е физическото му олицетворение. Не следвайте просто  схема , а вложете мисъл в действията си и ще се удивите от резултатите.

В зоната на кариерата не бива да цари безпорядък и да е задръстено с ненужни вещи. Те пречат на положителната енергия да се движи свободно.

Най-добър цвят – черен. Други подходящи цветове – син и бял.
Елемент – вода. Друг подходящ – метал.

По материали на инж. Елза Панайотова

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook