Здравей! Тук те доведе твоят личен импулс и желание за Промяна!

Ние знаем, че всяка промяна започва отвътре и няма лесен път към нея. Прибави към твоята ясна визия и решимост, лична воля и постоянство, но и споделената опитност, мъдрост и успехи на тези, които вече сътворяват своята реалност!
Промени живота си е виртуално пространство, което ще те подкрепи по пътя към твоето духовно търсене, трансформация и желание за пълноценен, здрав и щастлив живот. Освен полезна информация, вдъхновяващи статии и споделена опитност, които ще откриеш тук, можеш да се възползваш и от нашите живи срещи, в които да си подариш приятно време за себе си и грижа за твоето физическо и емоционално здраве.
Избери най-подходящото за теб от ГРАФИК за редовни практики и се присъедини към нас. Ще срещнеш нови приятелства и подкрепяща среда, ще освободиш напрежението от забързаното ежедневие и ще добавиш свежест и спокойствие към своя делник. Със сигурност го заслужаваш. Очакваме ти!

Можеш да почерпиш нови и различни знания и преживявания от  нашите специални ПРЕДСТОЯЩИ събития.
Каним те да се присъединиш към нашите интересни ПЪТУВАНИЯ и уникални ВАКАНЦИИ.

За своята ежедневна глътка вдъхновение и мотивация за промяна, бърз достъп до нови статии и събития, последвай:
Facebook:  Change your life with Mariyana
Facebook group: Change your life with Mariyana
Instagram: mariyana_sunlife

Център Промяна

Всеки може да озари живота си с подкрепа и вдъхновение и бихме искали това да е още едно място, в което да можете да притихвате,  да научавате полезни неща, да опознавате себе си и своите мисли, реакции, емоции, но и да получавате приятелски съвет, сила, вяра, надежда, напътствия … и всичко това отвъд времето и мястото. Понякога може да ни е трудно, да минаваме през критични моменти или изпитания, но да не се съмняваме, че винаги има божествена промисъл, мъдрост и сила, която да ни пази и връща по-леко и бързо в естественото ни състояние на радост и спокойствие. Истинските неща, от които се нуждаем, не са сложни, нито наситени с тежки термини. А мъдростта без съмнение е в нас, само трябва да си спомним и да вярваме в себе си и в правилните знаци в правилния момент. 

Удивително е, че можем да създаваме всичко, което пожелаем! Уникално е, когато го правим заЕДНО и наблюдаваме процесите на промяна в личен и глобален аспект – променя се мисленето ни, променят се действията ни, променя се средата ни, променя се живота ни! Всичко се променя! И ние сме тези, които го правим!!!      
Да творим живота си с любов и майсторство и да се наслаждаваме на случващото се с благодарност!
Благодарим Ви, че сме заедно в това пътешествие!   

Ако желаете да не пропускате актуалната информация в сайта ни, можете да се абонирате за нашия бюлетин чрез контактната формаНие Ви гарантираме, че Вашият мейл няма да бъде предоставян под никаква форма и по никакъв начин за други нужди и цели.

Ако желаете да подкрепите развитието на това пространство, можете да се свържете с нас за предоставяне на рекламни позиции или да дарите сума по Ваш избор по сметка:
IBAN: BG50UNCR70001501860646

SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Уникредит Булбанк

Ако желаете да споделите Ваш авторски материал, можете да ни пишете на info@change-life.eu.

Време е за промяна! Сътворявай живота си!
Силата е в ТЕБ! Заслужаваш повече!

*Всички материали в този сайт са обект на авторско право и никаква част от тях не може да бъде копирана и използвана без посочване на автор с активен линк към оригинала!

Благодарим Ви за разбирането и коректността!