В сърцето на град Пловдив между стария и нов град, можете да откриете 6 модерни, изключително комфортни, просторни, климатизирани зали, две отделни, оборудвани, комфортни съблекални – мъжка и дамска, с душове и санитарни възли.

Добрата организация, функционален дизайн и изчистени пространства предоставят възможност за провеждане на различни културни и музикални прояви, изложби, спортни, танцови и театрални занимания, работа на музикални школи, формации, студия, клубове, кръжоци, а също и провеждане на различни семинари, събития, курсове, лекции, презентации, демонстрации, фестивали, симпозиуми, литературни четения и др.

Уникалната обстановка и магнетизма на Бутиковата зала предоставя прекрасна възможност за творчески и духовни практики, курсове, арт – ателиета и други събития.

Тук имате възможност да си подарите лично време с различни видове танци, йога, холистични терапии, културни срещи, изложби, семинари, уъркшопи и др. И още едно изключително предимство ще ви дари това място, предоставяйки възможност, докато се грижите за себе си, вашите малчугани да се потапят в различни и полезни занимания, класове и арт приключения.

За повече подробности и информация, относно предоставяне на оферта за наемане на зала за Вашето мероприятие, не се колебайте да се свържете с нас:
Адрес: 4000 Пловдив, ул. „Иван Перпелиев” № 5 – Пловдивски Културен Институт
Phone: 032/664433      Mobile: 0884 777 050
E-mail: info@change-life.eu; info@pki.bg
Web: www.change-life.eu
Facebook: Change your life