Генка Янкова-Бруст: Промяната е единственото константно нещо във Вселената и в живота ни

Генка Янкова-Бруст е родена в Пловдив. През 2001 заминава за един семестър следдипломна квалификация в Германия и остава там. През 2017 напуска работата си като преподавател по немски във Филипс Университета в Марбург и от тогава живее и работи на Боденското езеро, в едно мулти-културно кътче на границите на 4 държави и в непосредствена близост до любимите й Алпи. Контактът с природата, с различни хора и с предизвикателства са неотменна част от ценностите и развитието й. Казва, че има много професии, но по сърце и душа е преподавател – по немски, йога и духовни практики, природолечение и здравословно хранене. През 2018 методът Reconnective Healing® (Възстановяване на връзката) по д-р Ерик Пърл, я открива и тя разбира, че е време за ПРОМЯНА.

– Какво е за теб Промяната?
ГБ: Промяната е единственото константно нещо във Вселената и в живота ни. Когато човек го осъзнае и се включи в танца на живота, получава несравнима свобода и възможност да търси и открие онова, което е отвъд всяка промяна. Толкова естествено е да бъдеш в този лек поток на любов, изцеление и блаженство! А ние или се съпротивляваме, или се опитваме да диктуваме промените…

– Ти се занимаваш от години с йога, енергийни практики, природолечение. Какво научаваш за себе си по този път? Направи ли те по интуитивна към хората и ситуациите?
ГБ: Много неща научих за себе си, и не само приятни, но преди всичко ми дадоха енергията, необходима за промените. Реализацията на избора ми да изоставя собствените си ограничения, вместо да се откажа от потенциала си, се случи именно благодарение на тях. Интуицията ми по рождение е силно развита, но напоследък доверието ми в нея нарасна неимоверно.

– Кой е онзи момент в живота ти, който усещаш като разделителна линия или силен тласък към твоята лична трансформация?
ГБ: Имала съм доста такива моменти, особено през последните 7 години. 2014 се контузих много сериозно по време на спорт и имах 3-4 месеца време не просто да преосмисля живота си, а и да направя първи реални крачки към промяна. От този момент нататък последваха редица промени, не всички приятни и леки, които доведоха стъпка по стъпка до една радикална промяна във всички области на живота ми.
Но разбира се най-голямата и значителна промяна, нещото, след което знаеш, че повече никога няма да си същият, дойде чрез връзката ми с “Възстановяване на Връзката”.

Reconnective Healing® революционизира представите за енергийно лечение.

– Знаем, че няма случайни срещи в живота ни. Как се случи твоята среща с метода “Възстановяване на връзката” (Reconnective Healing®) по д-р Ерик Пърл?
ГБ:
“Възстановяване на връзката” е нещото, за което мога да твърдя, че съм се подготвяла (или съм била подготвяна) цял живот. И когато бях готова, просто се обади Калина Хубанова, практикуваща метода, която беше прочела моя статия за ритуала Агнихотра в списанието „Йога за всички“ и поиска да се запознаем. Чухме се по телефона, харесахме се и се оказа, че и тя живее в Германия и е преподавател по йога, че и двете сме от школата на Йога Видия …. и нещата поеха естествения си ход. Преди няколко седмици съвсем сериозно взех, с любов и доверие, решението да допусна тази енергия, светлина и информация във всички сфери на моя живот и да се посветя на популяризирането на “Възстановяване на връзката”.

– Методът Възстановяване на връзката (Reconnective Healing® ) не е популярен все още в България. Какво е добре да знаем и как работи методът?

ГБ: Reconnective Healing® работи не просто с Енергия, а и със Светлина и Информация. По време на лична сесия, която може да се проведе присъствено или от разстояние, тялото получава възможност да влезе в собствената си първоначална вибрация, в едно оптимално състояние на баланс, при което несъответствия от всякакъв род биват „изхвърлени“ от системата, което допринася за подобряване качеството на живот във всичките му области и влияе оптимално върху здравето и то в зависимост от индивидуалните ни нужди. Както казва д-р Ерик Пърл – ако имаме късмет ще получим изцелението, което желаем и очакваме, ако имаме още по-голям късмет – получаваме изцеление, за което дори не сме и мечтали, изцеление, което Вселената ни е отредила.

Сесията, ако е присъствена, протича без директен физически контакт. Практикуващият отваря един вид Портал и придружава клиента по време на процесите, които протичат… Позволявам си да твърдя, че Reconnective Healing® революционизира представите за енергийно лечение, защото достъпът до тези честоти ни позволява да се работи без никаква техника или каквито и да било помощни средства, без определена тема, без да се стремим да ръководим и контролираме процеса, просто танцуваме в свободата на неизвестното. И най-гениалното е, че абсолютно всеки може да се научи.

– Приела си като своя Мисия популяризирането на Reconnective Healing® и в България. Какви са твоите наблюдения и опит за Промяната, която носи този метод в живота ни?
ГБ: Работата с честотите на Reconnective Healing® ни дава възможност да отработим чувството за разделение, липса, недостиг и противоречия и по този начин ни отвежда в едно пространство, в което можем да усетим собствената си безграничност, да открием собствената си сила и да я приемем. Промените, които настъпват в следствие на контакта ни с фреквенциите на Reconnective Healing® са уникални, изключително индивидуални и несравними с нищо познато ни досега. Някои хора описват контакта с честотите като усещане за “дефрагментиране, подреждане, оптимизиране”. На други преживяването носи “пеперуди в сърцето, чувство на безтегловност, блаженство, любов и радост”.
Допълнителна и по-конкретна информация се надявам да мога да споделя в следващи наши срещи. Много искам този метод да стигне до колкото може повече хора, за да усетят неговото благотворно въздействие в живота си, своя и този на близките си. Защото дори само прочитът на книгата на д-р Ерик Пърл „Излекувай другите, излекувай себе си“ е достатъчен, за да усети човек въздействието на метода и да започне да работи с него за себе си и близките си.

Земята се нуждае от нашата Светлина, блестящите ни очи, нашата радост, отдаденост, признателност и ентусиазъм.

– Опиши се в 3 думи
ГБ: Влюбена в живота.

– Казват, че докато имаме мечти, сме истински живи. Ти за какво мечтаеш?
Да не ми се случи нищо от това, за което мечтая, защото мечтите се основават на това, което ни е известно. Искам да изследвам възможности, които никога преди не са били докосвани.

– В какво вярваш?
ГБ: В силата, която кара цветята да растат, поддържа галактиките в ред. В това, че Светът си е наред и ние сме тези, които не са в синхрон и хармония с този порядък.

– Имаш ли си лични ритуали, практики, как си почиваш?
ГБ: Обожавам келтските празници, Колелото на годината, празниците свързани с природните цикли. За мен природата не е просто зелени поляни, планини и море, реки и поля, а начинът на Божественото да намери израз в материалното. С Възстановяване на връзката тази връзка стана още по-интензивна.
А иначе обичам Пранаяма (дихателни практики), правя Йога Нидра, когато имам нужда от зареждане. Почивам си най-вече сред природата, но си имам и два любими Спа-центъра – на Боденското езеро и в Алпите. Когато имам време и обстоятелствата позволяват, се черпя и по един тайландски или аюрведа масаж. А понякога с удоволствие и без грам гузна съвест просто нищо не правя.

– Какво е твоето послание за финал?
ГБ: Нека Светлината озари сърцата ни и ни свърже с всичко, което е било, което е и ще бъде. Земята се нуждае от нашата Светлина, блестящите ни очи, нашата радост, отдаденост, признателност и ентусиазъм. Това са съставките, които вдъхват живот на новия свят и оставят старият да си тръгне.

Благодаря ти за отделеното време!

С Генка можете да се срещнете още:
Facebook: Genka Yankova-Brust
YouTube: Genka Yankova-Brust

Снимки: Личен архив

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook