Да се откъснем от динамичното си ежедневие, да се оттеглим от рутинните си дейности, които често ни превръщат в настроени машини, да се потопим в тишина, красота и да черпим от енергията на  природата, пътешествайки към собствената си душа с осъзнаване, грижа, вдъхновение и споделеност.

Всяко пътуване носи своето послание и тематика, съобразено с периода, в който се намираме и е  преживяване, чрез което се докосваме да различни теми от живота – физическо и емоционално здраве, начин на мислене, търсения на духа, личностно израстване и усъвършенстване.

Чрез духовни практики, медитации и холистични техники презареждаме ума и сетивата си, за да възстановим вътрешния си блясък и изразим своя творчески потенциал, креативност и знания в рутината на ежедневието си.

С подкрепата на колективната общност от позитивни хора, времето в тези пътувания се превръща в най-цветното преживяване и сътворяване на пъстра мозайка от моменти, усещания и емоции.

Нека си даряваме:
повече пътешествия – по-малко вещи,
повече радости – по-малко проблеми,
повече вдъхновение – по-малко отчаяние,
повече природа – по-малко магазини,
повече наслада – по-малко тревоги!

Разнообразие, екзотика, позитивни емоции и зареждащи преживявания
ще откриете с нашите Ваканционни предложения

14 – 19 август 2019 – UDAYA LIVE – Yoga  & Music Retreat  Свържи се с нас на лично съобщение, за да ти съдействаме с билет на ПРОМО цена!

22 – 29 септември 2019 Релакс и очарование – йога ваканция на о. Корфу, Гърция

16 – 23 октомври 2019Лятно продължение – йога ваканция в Сиде, Турция

19 януари – 4 февруари 2020 – Екзотична йога ваканция в Тайланд

За въпроси и информация, не се колебайте да ни пишете на info@change-life.eu, на лично съобщение в Change your life with Mariyana или да се свържете с нас на 0887 110660.

Научете повече за:
–> Редовни йога класове с Марияна – График
–> Още интересни и полезни събития 

За своята ежедневна глътка вдъхновение и мотивация, последвайте:
Facebook:  Change your life with Mariyana
Facebook group: Change your life with Mariyana
Instagram: mariyana_sunlife