Готови ли сме за изобилието, което животът ни дарява?

Всеки от нас иска да има в изобилие всичко онова, за което мечтае – любов, пари, успех, щастие, здраве, вътрешно удовлетворение, да постига дори и най-смелите си мечти и да започне да бъде по-щастлив и по-успял още днес.

Законът за изобилието гласи, че във Вселената има всичко и тя е неизчерпаем източник на блага. Това голямо изобилие е вече наше, безкрайно достъпно за всички нас през цялото време. Изобилието е състояние на съзнанието, а не материална формула. Всяка материална форма, която можете да видите и пипнете, преди всичко е била енергия под формата на мисъл и идея. Осъзнаването на този факт много лесно може да ви помогне да се придвижите от чувството за недостиг до чувството за изобилие. Изграждането на състояние на изобилие е в съзнанието и в сърцето на човека. “Изразяването на изобилие създава изобилие”.

Даването от сърце пречиства и отваря канала на изобилието по начин, по който нищо друго не може да го направи. Енергията и усещането, с които даваме е онова, което твори нашето материално състояние. Затова е особено важно да се дават пари за неща, които искрено усещаме, че искаме да подкрепим. Само така нашата енергия, скрита зад парите, се използва правилно и създава блага. Даването с любов затвърждава потока на изобилието.

Приемането на изобилието е задължително условия да имате изобилие. Трябва да се научите да приемате, както и да давате, с лекота, от нивото на сърцето, което ще рече – с Любов. Каквото и да дарите, дадете, трябва да бъде прието от другата страна, иначе силата му отслабва. Ако някой нещо ви даде, вие трябва да го приемете с благодарност. В общия случай – за всяко изобилие, което се проявява в живота ни, трябва да проявяваме приемане с благодарност. Тогава и само тогава потокът на изобилието ще тече бърз, бистър и обилен.

Един от най-бързите начини да живеете в съзвучие със Закона за изобилието е благодарността. Когато благодарим за всичко, което имаме, ние казваме на Вселената, че я ценим и изпращаме положителни вибрации, които се връщат при нас под формата на изобилие.

Поканете Изобилието в дома и живота си, като експериментирате с различни аромати и осъзнаете как се чувствате!
Правилно подбраните аромати вече пет хиляди години помагат на хората да концентрират съзнанието си и да възстановят силите си, както и да получат допълнителен заряд от енергия.

Тази уникална композиция от етерични масла „Изобилие“ увеличава потока на творческа енергия, действа градивно, вдъхновява, насърчава уверено да започнете нови проекти и да привлечете изобилието в живота си. Маслото действа пречистващо на тялото, освобождава от негативни емоции, изчиства ума и привлича към вас нова и чиста просперираща енергия.

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook