Храна за душата,
музика за сърцето,
спокойствие за ума!

В сърцето ви се крие божественото, светлината, слънцето, любовта, вярата, истинското ви Аз. Всичко е там! Чувствайте благодарността в сърцето си и презареждайте  душата си. Освобождавайте се от оковите на страха, обидата, гнева, разочароването…

Поддържайте душата си чиста и вдъхновена, за да израства и да бъде в хармония с божествената ви същност и вродена интелигентност.
Понякога, за да нахраните душата си е нужно просто да послушате нежна музика, да почувствате поезията на живота, да прочетете мотивираща книга, да изгледате вълнуващ филм или да откриете насладата в красиви картини и гледки.

С любов подбрах за вас!
Марияна

Vdahnovenie

Вдъхновяващо

Вдъхновението е навсякъде около нас, отеква дълбоко в душата ни и изпълва всяка наша клетка с ентусиазъм и мотивация, за да сме господари на живота си и да не спираме да се стремим към мечтите си.

 

dushata

За наслада

Подарете си приятни минути, емоции, мисли, поемайки по пътя на Голямото пробуждане на Аз-а и пътешествайки към дълбините на душата си. Откривайте! Чувствайте! Наслаждавайте се! Споделяйте!

 

MusicМузика

ღღ Музиката дава душа на Вселената, крила на ума, полет на въображението и живот на всичко.რრ – Платон

 

 

PoeziaПоезия

ღღ Поезията е поток от радост, болка, изненада и шепа думи от речника.რრ – Халил Джубран

 

 

 

booksКниги

Понякога едно прекрасно четиво е в състояние да Промени живота ни – да върне вдъхновението, усмивката, вярата в собствените ни способности, качества и умения, да озари деня ни и да видим света по много по-различен начин.

FilmsФилми

Силни, вдъхновяващи филми, които ще ви дадат знание и хъс да предприемете още една крачка към желаната Промяна в живота ви!