Добрият старт на 2017 година можем да поставим още ДНЕС!

„Всеки момент от живота ти е безкрайно съзидателен, а Вселената е безкрайно щедра. Трябва само да изразиш достатъчно ясно молбата си и всичко, което сърцето ти истински желае, може да дойде при теб.”- Шакти Гавайн

Колко често си представяш картината на добрия живот, който искаш да имаш?
Колко често виждаш проблемите, които могат да те сполетят, и всички неща, които те е страх да не се случат?
Телата ни не знаят каква е разликата между това, което визуализираме и това, което правим в действителност. Посланията, които получават, са свързани с вътрешните промени, които тялото предприема заради визията и действията ни.
Ако продължаваме да визуализираме това, което не ни е наред, ще си останем в този образ.
В деня, в който променим представата за самите себе си и за своя свят, ще видим ново отражение в огледалото на съзнанието си.

Не позволявай днешният ден да отмине без да посветиш малко време на себе си и отминаващата година!
Преди да се отдадеш на последното за 2016 година Новолуние, за да заявиш своите намерения с вдъхновение и готовност да ги следваш, е добре да осъзнаеш как приключва годината за теб, какво успя и какво не успя да сбъднеш? На кого и на какво позволи да влияе на твоята по-добра реализация и изява? От кои мечти се отказа и защо?
Отговорите ще ти помогнат да се ориентираш по-добре и да избереш точния фокус, чрез който да набележиш цели за предстоящото Новолуние и Новата година.

Мисълта е една от най-великите способности, които притежаваме и както повечето способности може да се използва позитивно или негативно. Използвайте „техника на изтласкване”. Ако изпълвате ума си изцяло с мисли, които са светли, добри и продуктивни, няма да остава място за мрачни и демотивиращи такива. Мислите, които, можете „да изтласкате” са тези на завист, омраза, алчност, егоцентризъм, унищожителна критика, отмъщения и всякакви съждения, които са само губене на време и енергия и не са продуктивни за вас и целите на живота ви.
Ако успееш да мислиш по конкретен начин днес, утре ще ти е по-лесно да го направиш отново. И е истински удовлетворяващо, когато осъзнаеш ефекта и резултата.
Бъди мил със себе си в този процес. И дори, когато си мислиш, че не успяваш в „изтласкването” , се пошегувай със себе си и продължи със заместващата мисъл. Когато свикнеш да държиш контрол над мисълта, добрите позитивни мисли, подкрепени с вътрешна сила, безсъмнена вяра и любов към себе си, ще ви отведат към промяната в живота ви.
Изведете уроците и всички позитиви от отиващата си година, оценете събитията и хората, които дават стойност на живота ви, простете и благодарете!

Мечтите са универсалният език и единственият начин, по който бъдещето се изразява и ни се разкрива. Ако не мечтаехме, в живота ни нямаше да има надежда.

Готов ли си да посрещнеш една чисто нова, още по-силна и по-добра във всички измерения лична година?

За какво мечтаеш? Каква е най-важната цел, която ще следваш през 2017 година? Кое качество ти е необходимо да развиеш или да подобриш, за да постигнеш желаното от теб?

„Вярвам, че преследването на мечтите ни е това, което ни носи щастие толкова дълго, колкото го правим с позитивно мислене и позитивна нагласа. Всичко това обогатява и осмисля нашият живот, превръщайки го в щастие.”, казва Санди Тилтсън

Време е! Не се колебайте! – вземете лист и химикал и излейте желанията си, най-съкровените сърдечни трептения и истински намерения със задоволство и бликаща радост от най-истинското вътрешно Аз. Изписването на желанията е процес на осъзнато решение, закодиране и магично манифестиране като ясен и категоричен знак към Вселената. Този акт е силно свързан с нашите емоции и чувства и е нашият духовен договор, чрез който поемаме отговорност за действията си към материализиране на мислите и желанията ни.
Създай образа, който желаеш за себе си, за живота си. Виж го, повярвай в него, изживей го. Не се притеснявай, не можеш да изненадаш Вселената – едва ли има нещо, което тя да не може да изпълни.

dream1

Използвай времето си, за да визуализираш това, което наистина искаш да се случи. На всеки няколко часа през следващите дни си представяй бъдещето си в ярки и светли цветове, по-добро от настоящето си, чувствай вибрацията в тялото си, наблюдавай всяка проява на мисъл, чувство, образ. Гените ти реагират на твоето поведение, действия и представи, така че тялото ти ще те последва.
Научи добре езика на сътворението и визуализирай най-смелите си мечти.
Съчетавай мечтите си със страст и действие, защото няма невъзможни мечти.

Да мечтаеш може да бъде безкраен творчески процес.
Нека да мечтаем, да вярваме, да продължаваме да се стремим дори към невъзможното и да го правим истина и реалност в живота си.
Да сбъдваме мечтите си с усмивка и лекота!

С обич,
Марияна Стракова

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook