Скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви поканим на
среща – представяне на книгата „Сигурна промяна 2020 година“
на Венета Матева
на 8 декември /неделя/ от 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Първата книга на астролога Венета Матева идва към нас на предела между старата и новата година и може да бъде истински помощник и пътеводител за 2020 година.
С вяра в една по-добра и успешна година за всички, ще си поговорим за енергията на времето, как да се синхронизираме с лунните фази, ретроградни планети и какви са спецификите за всеки зодиакален знак.

Венета Матева изучава активно Астрология от 2015 г. в школата към съюза на Астролозите – Иван Станчев и Оксана Хорват при учител Кирил Горанов. Завършила е първо, второ ниво и Мастър клас с продължителност на изучаване две години и шест месеца. В работата си използва всички практики на модерната западна Астрология, като ги съчетава с Номерология. Успешно тълкува наталната карта, съчетана с няколко прогностични методи.
Работи като Астролог от началото на 2017 г. и има изготвени над 200 устни и писмени хороскопа, съчетани с прогностични методи, здравни съвети и годишни хороскопи.
Дали вървите по своя път или живеете живота си без удовлетворение, зависи от вас. Потапяйки се в дълбините на Астрологията, започваме пътуването към себе си., смята Венета и превръща в невероятно приключение срещите с древното знание.

Книгата „Сигурна промяна 2020 година“ на Венета Матева е издадена в ограничен тираж и само по време на представянето й ще имате възможността да я закупите.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА е предварителна регистрация на:
0884 777050 – Рецепция ПКИ или
на мейл: event@pki.bg или
на лично съобщение във FB PageПловдивски Културен Институт

Вход свободен! ОЧАКВАМЕ ВИ!

Последвайте събитието във Фейсбук на: Представяне на книгата „Сигурна промяна 2020 година“ в Пловдив

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!