Прекрасни хора,
каня ви с радост на НОВО вълшебно йога приключение от 5 до 8 март 2020.
В живописния Курортен комплекс Цигов чарк в Родопите ще се наслаждаваме на природна красота, тишина и чист боров въздух, далеч от динамичното градско ежедневие. Ще споделим чудни дни заедно с йога, дихателни сесии и медитации, беседи и интегрални практики. Знаем колко недостатъчно е времето в редовните срещи, за да си говорим за нещата, които ни вълнуват, да обменяме информация и преживявания, да учим, надграждаме и трансформираме, да намираме заедно отговори и решения. Ще се доверим на всичко през тези дни да се случва леко и приятно спрямо енергията на групата, но най-вече ще се смеем, танцуваме, забавляваме, разхождаме, релаксираме и разбира се – ще правим мнооого различна и дъъъълга йогааа. Йййееее, готови ли сте?
Нека забавим заедно темпото и превърнем това отдръпване в зареждащо пътуване към себе си, което ще разкрие нови сили и вдъхновение за предстоящата пролет. Да се влеем в енергията на колективната общност и да се насладим на топлотата в споделеното преживяване, дълбокото енергийно и емоционално презареждане.

***Водещ: Марияна Стракова
Сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации и визуализации. Личните й търсения през годините я отвеждат до Индия, Бали, Германия, Англия, Холандия, Ирландия и др., където среща различни учители и стилове. Непрестанно усъвършенства знанията и трупа опитност като участник и преподавател в редица тренинги и обучения, йога фестивали и събития в сферата на холистично здраве, личностно развитие и мотивация.
Други обучения и опитности: психология, НЛП, ТЕС, философия, рейки, астрология, енергийно лечение, ароматерапия, ангелска терапия и др.
Автор и създател на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивалите „Уикенд на Промяната” и „Седмица на вдъхновението – Week of Inspiration`2017”, на събития в сферата на изкуство, култура и духовно знание, на трансформиращи пътувания и ваканции в България и чужбина. Лектор, визионер и създател на интегрални практики и авторски медитации.

Пакетна цена/човек:
268 лв. – настаняване в двойна стая
338 лв. – единично настаняване

Крайни срокове за записване и плащане:
до 7 февруари 2020 г. – Капаро 108 лв.
до 1 март 2020 г. – Остатък на сумата по настаняване

Цената включва:
> 3 нощувки и 3 хранения дневно – закуска, обед, вечеря
> СПА център – сауна, парна баня, турска баня, зона за релакс
> конферентна зала
> всички практики
> безплатен паркинг, Wi-Fi в целия хотел
> курортна такса, туристическа застраховка и ДДС

Цената НЕ включва:
# Масажи, предлагани в СПА центъра
# Солна стая, колела, тенис на маса
# Пътуване до Цигов чарк и обратно
# Допълнителни екскурзии и дейности по желание
# Разходи от личен характер

***ВАЖНО: Програмата е съобразена с всички нива на практикуващи, дори и за напълно начинаещи!

❌ За връзка и допълнителни въпроси:
мобилен: 0884 777050 – Рецепция или 0887110660 – Марияна
е-майл: info@change-life.eu
Fb: Change your life with Mariyana

♥ Истинската храна и лечение за сърцето са преживяванията!
Подари си този елексир – време за ТЕБ! Ти го заслужаваш! ♥