7 неща, които влияят на вашата честота на вибрация от гледна точка на квантовата физика

Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме вибриращи на определени честоти същества. Всяка вибрация е еквивалентна на усещане, а във „Вибрационния“ свят има само две вибрации, положителна и отрицателна. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

1. МИСЛИ
Всяка мисъл излъчва честота във Вселената и тази честота се връща към източника си, така че в случай, че имате негативни мисли, обезсърчение, тъга, гняв, страх, всичко това се връща при вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на мислите си и да се научите как да култивирате повече позитивни мисли.

2. КОМПАНИЯТА, в която се намирате
Хората около вас влияят пряко върху честотата ви на вибрация. Ако се обградите с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в тази вибрация. Ако пък се обградите с хора, които се оплакват, клюкарстват и са песимисти, бъдете внимателни! Всъщност те могат да намалят честотата ви и следователно да ви попречат да използвате закона на привличането във ваша полза.

3. МУЗИКАТА
Музиката е много мощна. Ако слушате само музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на това, което чувствате. Обърнете внимание на текста на музиката, която слушате, това може да намали честотата на вибрациите ви. И не забравяйте: вие привличате точно това, което чувствате в живота си.

4. НЕЩАТА, които ГЛЕДАТЕ
Когато гледате програми, които се занимават с нещастия, смърт, предателства и др. мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, което влияе на честотата на вибрациите ви. Гледайте неща, които ви карат да се чувствате добре и ви помагат да вибрирате с по-висока честота.

5. АТМОСФЕРАТА
Независимо дали у дома или на работа, ако прекарвате много време в разхвърляна и замърсена среда, това също ще повлияе на честотата на вибрациите ви. Подобрете това, което ви заобикаля, организирайте и почистете околната среда. Покажете на Вселената, че сте годни да получавате много повече. Погрижете се за това, което вече имате!

6. СЛОВОТО
Ако твърдите или говорите невярно за неща и хора, това се отразява на честотата на вибрациите ви. За да поддържате честотата си висока, е важно да премахнете навика да се оплаквате и да говорите лошо за другите. Затова избягвайте драмата и тормоза. Поемете своята отговорност за изборите в живота си!

7. БЛАГОДАРНОСТ
Благодарността влияе положително на честотата на вибрациите ви. Това е навик, който трябва да интегрирате в живота си. Започнете да благодарите за всичко, за добрите неща и това, което смятате за лошо, благодарете за всички преживявания, които сте преживели.
Благодарността отваря вратата на добри неща да се случват в живота ви.

Типеш Суами

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook