Коронавирус: Не се страхувайте от Торбалан

Споделяме ви обръщението, което преди няколко часа направи  проф.д-р Брус Липтън на неговата страница, по повод страха от коронавируса, който завладява все повече хора у нас и по света.

Скъпо семейство на Любящи и Търсещи,
Светът в момента е обсебен от страх от коронавируса. Нека първо изясним един факт: Ако някога сте имали настинка или грип през живота си, доста вероятно е  това да е в резултат от коронавирусна инфекция. Да, коронавирусите причиняват настинки. Но ние вече сме програмирани с убеждението, че точно този вирус е „смъртоносен.“ Този страх отмени концерти, конференции и големи публични събития по целия свят. Страхът доведе до карантина и затваряне на международните пътувания. Дори доведе до голям недостиг на тоалетна хартия в Австралия, където се изпразниха рафтовете в очакване на дълга изолация по домовете.

Първо, колко смъртоносна е тази версия на вируса? Да, има статистиката, която сочи че 2 % от заразеното население умира и това е 1% повече от смъртността при традиционния грипен вирус. Подвеждащ е страхът, че всеки, който носи този вирус, може да умре от настинка. Това е просто невярно! Здравето на почти всички жертви на този коронавирус вече е било разклатено, преди да бъдат заразени.

Здравите хора проявяват симптоми на настинка и грип, докато при болни хора или пациенти в тежко състояние, заразяването с вируса може да има летален изход. Вярно е, че болните хора са по-уязвими към вируса. Здравите хора наистина няма от какво да се страхуват.

В Биология на вярата знаем, че стресът е отговорен за до 90 % от заболяванията, включително сърдечни заболявания, рак и диабет. Когато индивидът е в стрес, освобождаването на стресови хормони (кортизол) пречат на имунната система. Така наречения „озверял озъбен тигър“ изсмуква енергията в тялото и толкова ефективно блокира имунната система, че лекарите са безпомощни да предотвратят срива в имунната система на хора, които са подложени на трансплантации на органи, за да не отхвърлят импланта.

Изводът е ясен: Страхът от коронавируса е по-смъртоносен от самия вирус!

Медиите (може би подкрепени от фармацевтичната индустрия) компрометират здравето на хората, използвайки страха! Това е резултат от негативното мислене (ефектът ноцебо), което е пълна противоположност на плацебо ефекта, проявен чрез позитивно мислене! Ако полагате усилия да останете здрави с добро хранене, упражнения, приемане на витамини и добавки и по-важно избягване на стреса (страхът от вируса), дори и да се заразите с вируса, вероятно всичко ще премине под формата на лека настинка.

Ако имате слаба имунна система,по-добре е да се обградите с любящо семейств, приятели и положителни мисли, както и приемайте  витамини и храни, които укрепват здравето ви.

Важното е да следвате интуицията си и да прецените кое е най-добро за вас! Така че независимо кои сте и какво е здравословното ви състояние, само ще спечелите, ако се освободите от страха и приемете това, което харесвате.

Моля, не забравяйте истината за квантовата физика – най-валидната от всички науки на планетата: Съзнанието създава вашите житейски преживявания! Осъзнавате болестите… или здравето?

Пожелавам на всички здраве, щастие и хармония!
С Любов и Светлина,
д-р Брус Липтън

Проф. д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор, добил световна популярност с новаторските си изследвания и книгата си носител на фундаменталното познание за епигенетиката и новата биология – „Биология на убежденията“.  Д-р Липтън е бил преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователският център на университета Станфорд, където успява да направи новаторски пробив при изследванията си на стволовите клетки. Той е автор на бестселъра „Биология на убежденията“, и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. той получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения и за приноса си за създаването на един по-хармоничен свят.

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook