Как да повишаваме вибрациите си?

ПРИЕМАЙТЕ!

Опитайте да приемате всичко онова, което идва към вас с любов и разбиране. Не делeте ситуациите на ХАРЕСВАМ и НЕ ХАРЕСВАМ – Това е даване на оцeнка и влизане в емоция. Разглеждайте го като такова каквото е. То се е зародило и проявило в това състояние и е дошло към вас не случайно, така че приемете го.

ПОМАГАЙТЕ!

Всеки ден опитайте да помогнете поне на един човек. Няма нищо по-добро от това да си в помощ на някой, да помогнеш енергията да потече по-силно към някой, по този начин тя се връща и към вас. Пожелавайте щастие на другите и ще видите как скоро животът ви ще се промени.

БЪДЕТЕ СЪСТРАДАТЕЛНИ!

Това не означава да съжалявате някой. Това означава да отворите сърцето си и да дарите любов на хората около вас и най-вече на тези които се нуждаят най-много. А това обикновено са агресивните, арогантните хора. Трудна задача, но това лекува.

РАЗВИВАЙТЕ УМА СИ!

Ежедневно учете по нещо ново. Само този, който развива ума си, остава вечно млад.

УСМИХВАЙТЕ СИ!

Дори и да не ви се усмихва, правете го. Когато държите лицето си в усмивка, активирате неврони, които изпращат импулс за радост до мозъка. Задържайки усмивката си за по-дълго време, съвсем скоро ще изпитате истинско щастие.

БЛАГОДАРЕТЕ!

Благодарете всеки ден. Благодарете за това което сте, за хората които преминават през живота ви, за ситуациите от които се учите, за всеки миг и всичко, което ви заобикаля. Благодарете и за това, което идва към вас, но все още не се е проявило. Благодарността ще отвори път към вас. Бъдете признателни, доволни, ценете!

ПРАКТИКУВАЙТЕ!

Безспорно това повишава вибрациите, изпълва ви със светлина, отваря сърцето, хармонизира и балансира енергийното и физическото тяло. Това е начин да пречиствате вашата енергия, съответно тялото, мислите и емоциите.

ОТВОРЕТЕ СЪРЦЕТО СИ!

Давайте любов, бъдете любов, живейте в любов.

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook