Уроците на кармата, които ще променят живота ви

На кратко, кармата е да разбереш, че всичко в живота се връща – и хубавите, и лошите неща.
Всяко нещо си има причина и последици.
Ако се вслушаме в уроците на кармата, ще се чувстваме по-добре,
по-силни и независими и ще помогнем да околните да подобрят живота си.

Ето 10-те основни урока на кармата:

Първи закон – получаваш това, което даваш. С други думи, ако си позитивен и правиш другите щастливи, ще получиш същото в замяна от тях и от Вселената.

Втори закон – нещата не се случват просто така. Работете здраво и се старайте да създадете промяната, която искате да видите в живота си.

Трети закон – приемайте всичко, което ви се случва – и хубавото, и лошото. Не се вглъбявайте в лошите неща, защото така негативната енергия ще остане в живота ви и ще ви пречи и измъчва.

Четвърти закон – разберете, че само вие контролирате себе си. Не можем да променим хората около нас и средата, в която се намираме. Можем, обаче, да променим себе си, сърцата и душите си и начина, по който реагираме на това, което ни се случва.

Пети закон – ако нещо ни се струва грешно, често пъти е защото сме в конфликт със себе си. Ние сме олицетворение на това, което е около нас. Това, което виждаме в света, е огледало на това, което е в нас. Трябва да поемем отговорност за всичко, което ни се случва.

Шести закон – всичко във Вселената е свързано. Дори нещо да ви се струва незначително, то е важно, за да може да се предприеме някаква следваща стъпка. Всяка фаза и всеки етап от живота ни е еднакво важен, за да се превърнем в хората, които сме днес.

Седми закон – човек не може да се фокусира върху повече от една задача наведнъж. Ако се опитате да вършите много неща накуп, ще отворите вратата към негативността. Съсредоточавайте се върху само едно нещо, за да сте спокойни.

Осми закон – живейте тук и сега. Вглъбяването в миналото ни пречи да живеем истински за момента и да израстнем като личности.

Девети закон – една и съща история ще се повтаря, докато не научим уроците, които трябва. Докато се променим нещо, едни и същи неща ще ни се случват и ще виждаме едни и същи резултати.

Десети закон – всичко си има цена. Истинското щастие и мир идват от това да правим каквото ни е отредено. Трябва да сме търпеливи, за да видим резултат от действията си и да бъдем наградени. Всичко, което искаме, ще ни се случи, когато дойде правилното време.

Източник: www.lifetime.bg

Диляна Петрова

Автор, Редактор, PR специалист, Дизайнер, Организатор събития, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook