Сектор “Деца, творчество”

Сектор “Деца, творчество” се намира на ЗАПАД.  В този сектор дайте свобода на въображението си и заложете на смели проекти. Аранжирайте това място като излязло от детските фантазии, без граници.

Този сектор може да се стимулира чрез поставянето на детски рисунки или неща, изработени от децата ни, както и техни дипломи, награди, трофеи и пр. в метални рамки.

Ако искате деца, а все още нямате, добре е в този сектор да се сложат предмети, които вие свързвате с майчинството или бащинството, снимки на деца или детски играчки. За появата на деца е добре съпругът да спи в лична посока “Дълголетие”, която се изчислява по рождената дата. Старо китайско поверие е, че слонът е символ на плодовитост на синове, затова ако искате да имате син, може да сложите в спалнята два керамични слона от двете страни на вратата.
creative_FSh

В този сектор е подходящо да поставите по-абстрактни творби или произведения на изкуството, всичко, което е плод на творчество и креативна изява..

Творчество може да се проявява във всяка една дейност. Творчеството не е само в рисуване, пеене, танци и пр. Творчество може да има и в готвенето, в подхода към децата, в това да направиш нещо по-добре – изобщо във всяка една работа. Хората, които творят са по-удовлетворени и по-спокойни. Обикновено творим, когато се занимаваме с нещата, които са ни интересни. За да си припомняме да отделяме време за себе си и за това, което обичаме да правим, е добре да поставим съответните символи именно в този сектор. Сложете живи растения. Саксийните цветя може да използвате във всеки сектор, винаги, когато не ви идват идеи какъв предмет да използвате.

Най-добър цвят според фън шуй – бял. Други подходящи цветове – светли, пастелни тонове.
Елемент – метал. Подхожда си с елемент – земя.

По материали на инж. Елза Панайотова и инж. Банко Пиронков

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook