Планетата Земя – жив организъм, който реагира на нашите мисли

Автор: Диляна Петрова

„Планетата Земя не е просто едно кълбо, тя е разумно мислещо същество, което реагира на нашите мисли.“  Това заяви в ефира на Дарик радио Марияна Стракова – йога преподавател, автор и създател на сайта „Промени живота си“ и директор на Пловдивски Културен Институт, която гостува в предаването „Промяната“ по повод утрешното отбелязване на Международния ден на Земята.

По думите й Майката Земя ни изпраща послания, които лесно можем да разчетем – когато не живеем в хармония с нея, тя реагира, изпращайки ни природни катаклизми. Когато обаче се отнасяме с грижа, тя ни дарява с цялото изобилие, което притежава.

Според нея поведението, което демонстрираме е най-силният инструмент за това, да даваме добър пример на децата си, които още от малки да се отнасят с уважение към природата и животните.

„Не трябва да бъдем разрушители, а пазители на планетата ни, защото както тя има нужда от нас, така и ние имаме нужда от нея. Да си спомним за връзката ни с природата и да я поддържаме жива!“, апелира Марияна.
Тя бе категорична, че общуването с природата ни докосва до най-чистата енергия и когато „говорим“ с нея, това ни действа като естествено успокоение – звуците й отмиват натрупаното напрежение, ароматите й ни презареждат, а водите балансират тялото и емоциите ни.

Земята е нашият глобален дом.
Нека се отнасяме към него като към самите себе си!

 

Диляна Петрова

Автор, Редактор, PR специалист, Дизайнер, Организатор събития, Пътешественик

1 Comment
  1. Фотосинтезата има друг важен резултат в голям мащаб. В това време кислородът е токсичен за живота; най-вероятно най-голямата част от живите форми на Земята изчезва докато се натрупа в атмосферата, явление, известно като кислородна катастрофа

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook