За пътя на Илиян Нанчев до британския парламент

Илиян Нанчев от Стрелча заминава във Великобритания през 2012 година, където завършва бакалавърска степен в сферата на масовите комуникации, а по-късно магистратура по дипломация и международна политика. Любопитството му към дипломацията го кара да провери възможностите си и да кандидатства за работа и да стане част от администрацията на британския парламент.

Вече година работи в създадената през XIV век Камара на общините, но смята, че това е едва първата стъпка към успеха и промяната, която млади хора като него могат да направят в света.

Илиян помага за организиране на различните комитети, както и на брифингите на парламента, като подхожда към работата си с професионализъм и отговорност.

Най-вдъхновяващият момент за мен е, че винаги можеш да започнеш от начало, независимо какво се случва. Когато напускаш своята среда и отидеш на едно чуждо място, където трябва да се справиш сам с всичко, разбираш много и научаваш много за себе си, научаваш на какво си способен и на какво не си, научаваш много за слабостите си и за силните си страни, но разбираш колко важно е да бъдеш упорит и винаги да имаш цел.“, споделя Илиян.

Илиян вярва, че Промяната и хубавите неща, които ни очакват в бъдеще, са в ръцете на младите, любопитните и амбициозни хора.

Промяната винаги е възможна и с будно самосъзнание нещата могат да се получат, колкото и да е трудно.

В собствен сайт Илиян публикува новини и коментари за международната политика.
Ключът към успеха е в това да се довериш на себе си и способностите си.“, заявява още младият дипломат.

Цялото интервю с Илиян на https://www.btv.bg/

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook