Личната активност по отношение на промени в живота ни нараства и през 2021

Поглеждаме напред в бъдещето с подкрепата на Лада Марина и нейният анализ с Таро и астрология.

2021 е годината на Петицата! ( 2+0+2+1= 5). Това е едно прекрасно, динамично число на свободата и любопитството и движението. Число на комуникацията и стремежа за повече знания, промени в мирогледа и нагласите относно любовта, работата, ангажиментите и пр. Петица забързва всички действия и обостря всичко ново. И негативно и позитивно. Докато през 2020 стояхме до известна степен на едно място, то 2021 ще ни забърза.. и промените може да не са много осмислени, защото вече нямаме търпение за тях! Увеличава се значението на бързата и ефективна комуникация, търговия и начини на плащане. Българите е добре да се ориентират все по добре в актуалните начини за това.

🐂 Какъв е китайския знак за 2021? – сребърният (бял метален) бик. Благороден, упорит, честен и успешен. Родени през 25, 37, 49, 61, 73, 85, 97, 2009 ще усетят силно и благоприятно това влияние върху себе си. Прекрасна година за работа и реализация!

През идната година имаме четири лунни и слънчеви затъмнения, както е нормално да се случва и следователно, напрежението ще се разреди в сравнение с 2020.

Обща картина свързана с ковид пандемията:
Пикът на Пандемията е в края на на 2020. От началото на 2021 ще започне да спада и към Юни месец почти ще изчезне. Ограниченията напълно ще паднат в началото на лятото. Фаталният изход от тази болест ще намалее пъти и до края на 2021 ще остане само спомен.

Лична активност:
Нашата лична активност по отношение на промени в живота ни ще расте и пикът е към края на 2021. Тогава ще настане динамичен живот с резултати, които ни водят към промени в личния живот и професионални занимания. До средата на лятото се подготвяме и слушаме вътрешния си глас и не избързваме с големи промени свързани с работа и местоживеене. Разбира се за всеки от вас ще се отрази различно тази динамика, говорим в общ случай тук.
Кризата на Ковид беше знак за сериозни промени в социалния и политическия живот.. в следващите 19 години светът ще се променя. 2021 е значително по-лека година по отношение на негативни влияния, болести, смърт, бунтове и пр.

21.12.2020 Начало на новия курс, нов цикъл за всички нас. Влизаме във време на свобода, интелектуален мир и независимост. Повече контакти, общуване, разработване на нови идеи. Следващата епоха се ориентира повече към човешките отношения. Светът ще стане по-мирен и по-хубаво място за живеене.. амин!

В следващите месеци ще се почувстваме съвсем различно, по-леко, по-усмихнато и ще бъдем по-щастливи. Разбира се това ще се случи на всички нас, които приехме, че всичко има своето обяснение и произход и работим върху себе си.

Главни събития за 2021:
Битката между Уран и Сатурн. Това са две планети, които „враждуват“ от както свят светува. Между новото и старото. Най доброто, което може да направите, за да се синхронизирате с енергията на Уран, на новото, е да се занимавате с катерене, да скачате с парашут, да правите дихателни и енергийни практики, с астрология, с роботика и висши технологии или да станете космонавт! Уран носи огъня, енергията на новото време.

Следвайте импулса си за свобода и независимост. И приемете Интернет като част от живота ви. Без това, разбира се, да ви лишава от контакта ви с природата и чистото небе над вас!

Затъмненията през 2021
Когато планирате пътувания, промяна на работа, местоживеене и пр. е хубаво да имате предвид да се съобразите с датите на затъмненията.

26 Май 2021 Лунно затъмнение. То ще донесе позитивни промени по отношение на емоционалния ни свят. Нови любови, неочаквани срещи, промяна на емоциите и отношенията с нашите близки и .. изобщо ЛЮБОВ. Позитивен и жив период.

10 юни 2021 Слънчево затъмнение – видно на север, Канада, Гренландия. Предвещава големи изменения в социалния живот и промени в правителствата.. за нас – весело, емоционално затъмнение, но отварящо много нови перспективи. Провокиращо действие имат затъмненията и на тези дати ходим на пръсти и събираме впечатления..

19 ноември 2021 Лунно затъмнение:
Промени във финансовата система в света и политически структури, върху отделните хора по-слабо влияние. Дава много възможности за промени и обновления.

04 декември 2021 Слънчево затъмнение. То отново ще се отрази в по-силен мащаб върху световното финансово положение и правителства.

Ретроградни планети!

За да можете по-рано да планирате своите действия:
Венера в края на годината ще ни създаде леко напрежение, а по точно от 19.12 – до края на 01. 2022.

Меркурий ще бъде ретро три пъти: 30 януари – 21 февруари; 30 май – 23 юни; 27 септември – 18 октомври

Сатурн – 23 май – 11 октомври. на тези дати +- 6 дни е хубаво да сме по-търпеливи по отношение постигането на резултати, ще се наложат някои ревизии на нашите планове, но това е за добро.

Сега по няколко думи за всяка зодия за 2021:
ОВЕН: Стремеж към хармония, любов, желание за взимане на най-добрите решения, множество кръстопътища, на които е добре да спрете за малко и да се замислите по кой път да продължите! Отворете сърцето си за общуване с другите, проявете доверие и бъдете отворени към любовни преживявания. За вас, овни, 2021 ще е година на „съединението“ с другите хора, макар и необичайно за вас, това е време да работите заедно с другите. Още по-чаровни и привлекателни за другите, Овните през 2021 ще потвърдят правилото, че ако обичаш сам себе си и се оценяваш по реални достойнства, и другите ще те обичат и ценят.

ТЕЛЕЦ: Време е за малко повече дръзновение! Макар да смятате, че нямате сили и финансови възможности за нови дела и перспективи, то вие сте длъжни да пробвате! Светлината в края на тунела ясно се очертава пред очите ви и е време да съберете всички ресурси и да ги обедините в една цел. Рискувайте, скочете, протегнете ръка и ще получите. Започвате да се чувствате все по-добре, по-на място, там където сте и се доверете, че с всяка стъпка напред сте по-далеч от минали напрежения и страхове. Всичко, което ви пречи да се чувствате свободен, може да бъде преразгледано и променено. Свободни да обичате и да действате!

БЛИЗНАЦИ: Година за действие. Творчески импулси се реализират в живота ви и вие с очите си виждате как вашето знание и опитност вече постига значителни резултати. Време за хармонизиране на обстоятелствата, свързани с вашите семейства! Време за споделяне, за любов, за взаимопомощ. Управлявате делата си с грижа и нежност. Случват ви се добри ситуации и възможности, от които може да вземете много за себе си. Семейство, любов, деца – тези теми са отворени за вас!

РАК: Година, в която ще тествате вашето доверие! Дайте шанс на позитивните събития в живота ви да се развият в най-добрата си светлина. Не бързайте да правите промени, изчаквайте и другите да дойдат на вашето мнение, без да форсирате да става по-бързо! Често ще се срещат раци с разфокусирано вниманието – „Какво да направя сега?“ Оставете съдбата да ви покаже пътя, няма да сгрешите. Това ще ви помогне да погледнете по различен начин на всички съществуващи вече неща в живота ви. Да научите преките пътища до желанията си и да бъдете по-алтернативни и различни! Защо е нужно да правите онова, което е прието? Направете го по различен начин!

ЛЪВ: Не гасете огъня, мили Лъвове, в нито една сфера на живота си не допускайте паузи и спиране на действието! Винаги нащрек за нови възможности, споделяйте вашите идеи, може да се окаже, че носите нова, мощна енергия в тях! Бъдете винаги готови за нови възможности и общувайте отворено и смело.. както вие си знаете! Говорете, пишете, четете, събирайте нова информация и отговори на всички натрупали се въпроси в главите ви! Вие сте още по-любопитни и готови да се учите на нови неща!

ДЕВИ, през 2021 преценете си, ако сте дали достатъчно на другите, ако сте направили всички възможни стъпки към някой, ако сте дали достатъчно възможности и сте били щедри – то е време да си съберете плодовете от вашите усилия, в противен случай ще се наложи да спрете да се опитвате да обновите партньорства, занимания и пр. Обърнете внимание на това, колко получавате от другите и в емоционалните си преживявания и във вашата работа. Оценете се по достойнство и не пренебрегвайте върховните качества на една Дева, които ви правят невероятно адекватни. Виждате истината и знаете отговора. Не давайте повече от себе си, отколкото е нужно. Изберете да не помогнете. Изберете да Не бъдете щедри. Но се учете да приемате помощ и подкрепа! От подходящите хора разбира се, ще я получите! Вие, които не сте дали достатъчно, протегнете ръка първи. Бъдете приятелски настроени. Давайте повече, отколкото очаквате! Бъдете отворени към нови срещи и запознанства!

ВЕЗНИ! Спомнете си какви сте искали да станете, като пораснете?! Вие поддържате ли мечтите си? Правите ли онова, което харесвате, как се отнасят хората с вас? Там където не се чувствате добре приети, замислете се дали има смисъл да оставете или не приемате ли прекалено лично отношенията на другите към вас? Ще видите много добри перспективи за вас, ако погледнете по-дълбоко в идващите събития! Погледнете от друга гледна точка и ще видите по-светлата страна на нещата. Инвестирайте ресурсите си (внимание, време, пари и любов) в нещата, които вие искате да бъдете и да сте!

СКОРПИОН: 2021, мили Скорпиони, ще ви припомни за отложените решения, например онези, които са свързани със социалните ви контакти. Време е да бъдете повече с другите хора. Да не отказвате покани за срещи и празнувания. Да не оставате потопени в собствените си преживявания и мисли, където обикновено няма много място за любов и веселост. Време е да се отпуснете и да празнувате. Ако имате решения, които отлагате – вземете ги, освободете си ума от тях! С кой не сте били отдавна? Къде не сте били? Идете, бъдете, дори да смятате, че ви е добре сам! Време е да дарите малко от себе си на другите.

СТРЕЛЦИ, мислете преди да говорите и действате 🙂 2021 ще запали във вас вътрешните огньове и ще ви провокира да действате, да се движите.. но забавете ход, за да направите осмислени и правилни промени. Направете си лист с желанията и промените, които планирате и ги направете стъпка по стъпка. Погледнете малко в краката си, всички знаем, че ви е любимо да се реете из облаците и да планирате петилетки. Повярвайте в себе си, научете се добре да се аргументирате, за това са ви нужни малко повече детайли. Огледайте се още веднъж за възможности относно вашата стабилност и финансово състояние. Има възможности.. нови перспективи, но избирайте бавно. Пътувания, промени – те ви предстоят. Удивителна бързина на смяна на декорите около вас, вие не се спирате… Устремени сте към нови идеали. Само го направете по подходящия начин, с подходящите хора и момент.

♑ Прекрасно, мили КОЗИРОЗИ. Творческа, работна, успешна година. Финансова стабилност и успехи. Нови творчески идеи и стремежи, доволство от самите себе си. Грижите се отлично и за вашето семейство и за себе си и за работата си. Търсите варианти за това как да ви е по-комфортно и добре и ги намирате! Бъдете лоялни и максимално щедри, без да прекалявате, но вие знаете за това. Имате стратегия, ясен план. Много добре виждате възможностите и не изпускате нищо, което е подходящо за вас!

ВОДОЛЕИ, през 2021 ще постигнете усещането на доволство и увереност. Ще сбъднете свое желание, ще знаете колко ви е достатъчно, за да се чувствате щастливи. Ще бъдете в споделена любов и ще излъчвате светлина. Знаете как да балансирате отношенията си с другите, намирате най-добрата среда за вас и гледайте да не отлагате „изпитите си“ , от какъвто и вид да са те. Идва Слънцето, зимата за вас свърши.

РИБИ: Време е да съберете резултатите, плода от годишен труд. Онова, което до сега сте направили, талантите, които до сега сте развивали, през 2021 ще дадат своите резултати. Усещате гордост и самочувствие (О! Риби, алелуя) и знаете кое в живота ви има смисъл и го развивате. Не позволявайте шансовете да бъдат изпуснати. Птиче ще ви кацне на рамото. Не го гонете. Набелязвайте възможностите веднага. Приемете нови отговорности в любовта, работете с вашия партньор. Вникнете в дълбочина в новите си връзки. Време е за равноправни съюзи, мили риби!

Благодаря ви за доверието!

Повече за Лада Марина:
WEB: Tarolink
FB: Предсказания и синхроничност
Youtube chanel: Порталите

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook