Зодия Стрелец (22 ноември – 21 декември)

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци са под покровителството на Юпитер, планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена и уникална философия за живота.
Покровителствани от благоприятната планета Юпитер, Стрелците имат много таланти, те са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на Зодиака, те се стремят да имат много приключения, обичат да пътешестват.
Стрелците са способни да виждат възможност във всяка една ситуация. Те вярват, че всичко е възможно и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Сред Стрелците има много предприемачи. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света.
В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта на Стрелеца да бъде свободен. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.
Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Много от тях превръщат желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки, че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, на тях има липсва тактичност.

Мъжът Стрелец

Мъжът Стрелец ще Ви посрещне със сияеща усмивка и ще изглежда абсолютно щастлив. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е, флиртът е в кръвта му. Той обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота и по дружески. Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата Ви.
Но Стрелецът не е Скорпион и той не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки смени на сюжета. Той търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели. Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми, имащи философско съдържание. Този мъж го привлича физическата активност, той иска да изпробва своята издръжливост, даже и в екстремни ситуации.
Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща, това е напълно нормално за Стрелците. Но и не трябва да мислите, че той има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като той получи своето. Това е добре да го знаете, преди да започнете да изпълнявате всичките му желания.

Мъжът Стрелец е един потенциален съблазнител. Той постоянно разнообразява жизнения си опит. Едно от неговите преимущества е, че той говори открито за своите желания, не заблуждавайки абсолютно никого. По тази причина жените, желаещи да имат дълготрайна връзка с мъж Стрелец, трябва да бъдат внимателни. Ако тя е ревнива, за нея ще бъде трудно да приеме тази негова черта от характера. Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.
Той винаги си търси спътник за своите пътешествия, това може да бъде и неговата половинка, но може да бъде и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената, заинтересована от него е, че трябва да запази свежестта във връзката.

Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да бъде независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, преди всичко той се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания. Той може да бъде ориентиран към интелектуална активност, може да бъде спорт или пътешествия. Подобно на своя символ той винаги ще лети към звездите. Този мъж се стреми да научи повече, да направи повече и т.н. Този мъж обича да се смее, чувството му за хумор му помага да разширява хоризонтите си. Ако до него има негативно настроени хора, той ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак и той цени тези, които го вдъхновяват и тези, които запалват в него огъня. Ако някой започне да му говори негативно или му показва отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне без дори да се обърне назад. За него физическата привлекателност е важна, но много по-важен е оптимистичния поглед върху света, интересът към изследване на новото и пътешествията. Ако нямате такива интереси, е безпредметно да се занимавате с него. Ако споделяте всички тези ценности, то имате голям шанс да създадете една прекрасна връзка.

Жената Стрелец

Типичната жена Стрелец – това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели. Тя се стреми към всичко, от което може да научи нещо ново. Тя често се присъединява към групи със сходни интереси или хоби, оставяйки необвързана.
Тя може да се впечатли от широката обща култура на събеседника, а може и от неговото чувство за хумор. Разкажете ѝ нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и Вие ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите хора и дори да не е съгласна с нещо, тя цени откровеността, защото характерът ѝ позволява да приема най-различни мнения.

Има два типа жени Стрелец: първият е спортен тип, а вторият – интелектуален. И двата типа са готови винаги тръгнат да изследват света, всяка по своя си начин. Това може да бъде научно изследване, а може да бъде и каране на колело в планината. Жените Стрелец имат много енергия, те се стремят към получаване на нови знания, трупане на опит.
За да бъдеш с такава жена означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът й ще трябва да обуздае своята ревност. Нека тя да бъде свободна, това е нейната природа.
Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето й трябва да я поддържате, дори и в трудни ситуации, в които тя може да се окаже. Въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм, може да има периоди, в които да е обхваната от лошо настроение и тогава тя ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си. Жената Стрелец е една от най-разкрепостените сред всички други зодиакални знаци. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Някои от тях имат доста свободни възгледи, те са страстни, емоционални, а това се харесва на силния пол. Тя има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook