Душата – единственото нещо, което знае всичко за нас

Душата е божествената частица, нашата светлината и носител на потенциала, тя е единственото нещо, което знае всичко за нас. Това каза в днешното си гостуване в Рубриката „Промяната“ по Дарик Радио, йога преподавателят, създател и автор на сайта „Промени живота си”, идеолог и организатор на Фестивала „Уикенд на Промяната“ и директор на Пловдивски Културен Институт, Марияна Стракова.

Тя отбеляза, че душата по природа е тиха и спокойна, носи в себе си мъдрост и информация, крие божественото знание. Когато вибрираме на честотата на душата, ние сме щастливи и чувстваме с цялото си същество познатото приятно усещане, което наричаме „пеперуди в стомаха“ в Слънчевия ни сплит – Домът на душата!

Марияна сподели притчата, разказана от Джериес Авад за Четирите жени в живота ни и че нашата душа е най-важната от тях, която често пренебрегваме в стремежа си към материално богатство и чувствено удоволствие. Но всъщност тя е единствената част от нас, която ни съпътства през целия живот.

„Ако в живота си имаме определени проблеми, те са плод на нашето его. Успокойте ума, потърсете пътят навътре, и така ще почувствате душата си, ще чуете себе си“, посъветва Марияна.

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook