Вибрацията на 11.11.

Според метафизиката в цифрите има висш смисъл, това е обединение на същностите в едно цяло, което значи изцеление – духовно и физическо за хората. Ако Съзнанието е узряло за плодовете на Вселената, то ще получи този Дар.

Числото ЕДИНАДЕСЕТ е едно от сакралните числа и се свързва с Трансформация и духовно развитие. Нумеролозите потвърждават, че 11 е числото на промените и огромните енергии.

ЕДИНАДЕСЕТ е удвоена единица, която е водач и много положително число. Двете единици говорят за  отлична интуиция и проницателност, носи духовно послание, просветление, вдъхновение.
Според китайската нумерология ЕДНО отразява божествената същност и се смята за число свързано със силата. Това е числото на Слънцето, което символизира волята за живот. В астрологията Слънцето управлява духа, волята, енергията, жизнеността, целостта, самосъздаването и водачеството.

Сборът от двете единици е ДВЕ, което е под влиянието на Луната – чувствителност, интуитивност, емоционалност, размисъл и способност за промяна.

Общата сума от цялата дата 11.11.2020 е числото ОСЕМ – символ на човешката справедливост, стабилност и завършеност. То е числото на силата, която съществува между земния порядък и космическия ред.

В Индия според учението на Буда 8-листният лотос символизира познанието, водещо до нирвана. Хиндуисткият бог Вишну е изобразяван с 8 ръце,с които крепи света. В нумерологията това число олицетворява планетата Сатурн.

Ето как учителят Дънов определя числата: „Единицата е Бог. Основа на всички числа. Тя представлява ума и още бащата. Изразява сила, творчество, воля, независимост, щедрост, енергия. Единицата пробужда съзнанието и порива за работа. Тя е начало, път, по който идват божествените благословения. Числото едно е динамично. То е семето, което се посажда, човекът в движение. Едното създава нещата. Едно е пролет.

Две е любовта, която гради. Това число е майката. То е числото, което нарежда нещата. Двойката работи навсякъде в природата. Две оказва движението на човешкия живот отзад напред, към очовечаване. Числото Две е лято.

Числото осем е връзка между двата свята – физическия и духовния. То е число на вечността и безконечността.  Символизира властта, силата, напрежението, контрола, изпълнителната способност, организацията, успеха.”

На запад, числото 11 се свързва с понятия като мисия, вдъхновение, изобретателност, мистицизъм, духовност, романтичност, аристократизъм, ентусиазъм, енергия. На днешния ден групи фенове от целия свят ще медитират в пълно мълчание и ще изпращат позитивна енергия към Земята.  Медитацията е сияйност. Тя просветлява нашето сърце. Когато сърцето ни се просветли, несигурността и чувството на празнота изчезват. Само тогава сме в състояние да отдадем светлина и на всички около нас и на цялата Земя.

Усетете енергията и  отворете сърцето си за всички възможности на този прекрасен ден. Под въздействие на комбинацията от еднакви цифри – 11.11.11 погледнете на днешния ден с усещането за синхрон и хармония. Нека комбинацията от числа е импулс  за анализ, провокация, за да направите преоценка на своя живот ­ – безпощадна, самокритична преоценка на целите, поведението, средствата. Дистанцирайте се от себе си, направете крачка назад и се погледнете. Вие сте част от голямата картина.

Оставете споровете, забравете тревогите. Отдалечете се в тишина и затворете очи.  Разрушете образите, мислите, прищевките, фантазиите и желанията, надигащи се от повърхността на ума. Гмурнете се дълбоко в храма на сърцето. Изпълнете го  с любов и благодарност и усетете светлината в себе си. Свържете сърцето си с центъра на Земята – дома за всички нас. Отдайте тази пълнота на Земята, на цялата Вселена, на всички, които сме заедно тук. Направете нещо прекрасно днес за себе си, за любимите си хора, за дома си, за градината си … Откривайте нещата и ситуациите, които ще ви накарат да се усмихвате.

Представете си само за миг каква енергия ще се акумулира, ако всеки един от нас поне за миг се отърси от своите тъмни мисли и чувства, остане в тишина и открие любовта в сърцето си. Изумително!
Нека го направим днес! Да бъде СВЕТЛИНА за цялата ЗЕМЯ!

И още:  11.11. – Порталът на благоденствието

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook