Честита първа Пролет!

Да посрещнем с отворени сърца, пречистено съзнание, вдъхновение и много настроение сезона на сътворението, обновлението, събуждането и растежа. 

Пролетта носи промяна, нови надежди, нови стремежи и нови успехи.

Честита и прекрасна нова Пролет!

Днес е празникът на пролетното равноденствие, когато денят и нощта имат равна продължителност и енергиите на ин и ян, на светлината и тъмнината, на мъжкото и женското начало са изравнени, така както е и при есенното равноденствие. От днес нататък светлината ще надвива тъмнината и денят ще започне да нараства. Това е началото на пролетта, на обновлението и растежа в природата – първите пролетни цветя и зеленина, първите цъфнали дървета, птички.

В духовно отношение пролетта е символ на прехода от покоя, неподвижността, тъмнината, студенината и вглъбеността на ин-енергията към активността, движението, светлината, топлината и отвореността на ян-енергията. Това е времето, в което се отваряме и обръщаме навън за по-динамични дейности в живота си и за подновяване на връзката и контакта ни с природата.

Изумително е усещането как цялата земя вибрира жадна за първите семена, първите топли пролетни лъчи, за първия пролетен дъжд, нежния цветен аромат и чудната песен на птиците.

36501

Почистете домовете си. Отворете прозорците, за да приемете свежия въздух в дома си. Украсете с ароматни свежи цветя и цветни картини. Хранете се в цветни съдове и пийте вода във весели цветни чаши. Избирайте свежи и топли тонове на дрехите, които обличате. Нека цветовете ви зареждат постоянно.

Почистете ума и душите си от страхове, болки, гняв,  обиди, разочарования …  Освободете ненужните тъмни мисли и преживявания от почвата на вашия ум и посадете там нови семена на надеждата, любовта, радостта, вярата,  силата,  добрината, търпението, прошката, благодарността.  Грижете се за цветята в душите си с много топлина и отдаденост.

Усещайте пулса и шепота на земята и енергията, с която вибрира всичко. Наблюдавайте сътворението.
Бъдете повече сред природата и се наслаждавайте на чудните песни на птиците.
Вдишвайте ароматите на цветя и свежо цъфнали дървета, които витаят във въздуха.  
Сътворявайте прекрасни мисли, цветни емоции и позитивни чувства. Ценете себе си, пазете природата, обичайте хората и всичко около вас!

Имайте най-красивата, спокойна, чаровна, вдъхновяваща и усмихната Пролет!
Бъдете като Пролетта – нежни, красиви, цветни, свежи, жадни, отдадени, обичащи, откровени, щастливи!

Нека дните ви са изпълнени с прекрасни споделени мигове, слънце, любов, усмивки и сбъднати желания!
Позволете на душата ви да разцъфне с цялата си красота, жажда и величие.

♥ ♥ ♥

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook