Вадим Зеланд: Спрете да се притеснявате! Усмихвайте се! | ПРОМЯНАТА

1. Спрете да пиете, да пушите, да ядете месо. Не се хранете в заведения за бързо хранене. Въобще не се хранете навън. Желателно е да изградите хранителен режим, включващ живи храни, да ограничите въглехидратите, да изключите захарта. Не дъвчете дъвка. Добре е да минете от паста за зъби към прах за зъби – флуоридните съединения в пастите за зъби потискат дейността на епифизата.

2. Почистете храносмилателната система. Препоръчително е да се извърши антипаразитно прочистване. Изхвърлете излишъка от лекарства. Ползвайте само йод, брилянтно зелено – Brillant (антисептично средство, познато в Русия като „зельонка“ – б.р.) и кислородна вода. Като в армията. Не ходете по лекари. Изобщо престанете да вярвате в болести. Няма ги.

3. Започнете да говорите с тялото си. Човешкото тяло, този Божествен съд – той има свой собствен глас и свое съзнание и винаги казва какво му е необходимо и какво не. И трябва да се научите да го уважавате. Необходимостта от храна с ниски вибрации показва изкривявания в клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото. Сприятелете се с тях и им дайте задачи да прочистят, възстановят и трансформират изконния организъм.

Говорете с водата докато се миете. Помолете я да изчисти вътрешните ни тела, благодарете й за това. Спрете да ходите на маникюр и да си слагате лак. Не посещавайте подобни места, фризьорските салони и салоните за красота са с ниска вибрация. Не ходете с разпусната коса. Косата е антена. Тя събира мислите на други хора и ненужната информация. Да се разпусне косата може само при общуване с Висшите сили.

4. Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика – подходящ е всеки комплекс от спокойни физически упражнения, съчетани с медитативна музика. Използвайте лампа за ароматерапия и масла, които отварят различни чакри.

5. Ежедневно ходете пеша 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общувайте с природата. Концентрирайте се върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, митинги, опушени кръчми и бляскави заведения. Престанете да обсъждате каквото и да било и когото и да било с приятелки, гаджета, майки, баби, сестри. Избягвайте ненужната комуникация.

6. Прегледайте целия си гардероб. Оставете удобни, практични, непретенциозни дрехи от естествена материя със свободна кройка. Е, тениски и дънки – разбира се, те са памучни. Изхвърлете всичко черно. Осъзнайте, че имате повече неща, отколкото можите да износите. Раздайте излишното и спрете завинаги да мислите за модата и какво да облечете. Не мислете как с външния си вид да направите впечатление и да блеснете.

7. Сведете бижутата до минимум. Вериги, синджири, гердани, гривни, халки, пръстени – всичко това оковава енергиите, блокира свободното им протичане. Направете същото с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички, флакончета и кутийки. Всички ненужни боклуци – в кошчето.

8. Изхвърлете микровълновата, никога не гледайте телевизия (изхвърлете телевизора). Изключете ненужните уреди в къщата от контакта. Премахнете всички преплетени кабели и жици. Не чатете по мобилния си телефон (ако можете – не го ползвайте изобщо), изключвайте го по време на сън, медитация и когато ви няма – когато сте в друго измерение или пък творите. Компютърът – добре, трудно е да го изхвърлим, разбирам. Но ограничете всякакви глупости – покупки от интернет сайтове и женски форуми, момчешки игри и сайтове за възрастни.

9. Въведете перфектен ред в стаята си, в дома си, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всички ненужни вещи, безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени, залепени, неработещи боклуци, струпани в мазето и килера. Долу боклука. Това, което е навън, това е и вътре. Поправете всичко необходимо. Крановете не трябва да текат. Обикнете всичко, което ви заобикаля.

10. Простете на всички и помолете всички за прошка. Направате го с всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост и започва вътрешен диалог с вас, въпреки че не сте го искали. Най-прекрасната техника е Hooponopono (хавайска духовна практика с честа употреба на думите „Обичам те. Съжалявам. Моля те. Прости ми. Благодаря ти.“ – б.р.). Проверено е.

11. Комуникацията с животни, растения и малки деца е силно зареждаща и желана.

12. Спрете изобщо да се притеснявате за каквото и да било. Не бързайте за никъде. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда тривиално.

13. Бъдете креативни, творете. Пишете, рисувайте, апликирайте, оцветявайте, сглобявайте хартиени самолетчета, пейте, танцувайте, не колекционирайте нищо.

14. Усмихвайте се. На всички и навсякъде!

*Вадим Зеланд е квантов физик, съвременен руски писател, най-известен като автор на бестселъра „Транссърфинг на реалността“, който излиза през 2005 година. Мистериозна личност, Зеланд пази ревностно личния си живот и остава далече от публичните изяви. Споделя, че е четвърт естонец по националност и преди разпадането на СССР се е занимавал с изследвания в областта на квантовата физика, а след това работи в областта на компютърните технологии. Сега Зеланд е автор на десетки книги, написани на разбираем и завладяващ стил, които несъмнено мотивират към преразглеждане на вътрешното светоусещане от действителността. За книгите си казва: «… И така аз исках да кажа, че това Знание не е за всеки и не всеки е готов да го приеме, тъй като Транссърфинг не се вписва в рамката на ежедневния мироглед.»
Днес Зеланд има милони последователи по целия свят, а книгите му са преведени на десетки езици, включително и на български.

Прочети още: Това, което въплътиш в мислите си, се превръща в реалност 

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook