Марияна Стракова: Загубите и изпитанията са ценните уроци на живота

„Загубите и изпитанията, пред които сме поставени ежедневно, са уроци, които трябва да научим в живота.“ Това каза в ефира на Дарик Радио, йога преподавателят, автор и създател на сайта „Промени живота си“, директор на Пловдивски Културен Институт, Марияна Стракова.

По думите й, нищо в живота не идва случайно, а препятствията, пред които се изправяме имат за цел да ни дават нов смисъл и посока.

„Ако искаме да научим урока на приемането, трябва да преживеем отхвърлянето, ако пък искаме да се научим на толерантност, то безспорно трябва да се сблъскаме с предателството.“, обясни Марияна.

Според нея, ако в трудностите тренираме своята осъзнатост към урока, който сме приели да научим, ние преодоляваме пречките по пътя си. Ако обаче не променим отношението си, ситуацията, в която сме попаднали ще се повтаря отново и отново.

„Преди нещо да стане факт, то се е зародило на много фино ниво, благодарение на мисълта. Затова изграждайте позитивни утвърждения в ума си и фокусирайте мислите си в красивите и позитивни неща.“, посъветва още йога инструкторът.

Диляна Петрова

Автор, Редактор, PR специалист, Дизайнер, Организатор събития, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook