Днес избирам да преследвам целите си докрай!

Седми принцип на успеха – Ще преследвам целта си докрай!

Седми принцип формулиран от Анди Андрюс, изразен от Архангел Гавраил към лирическия герой на Андрюс – Дайвид Пондър

Със съзнанието, че вече съм извършил трайни промени в живота си, днес ще добавя последното парченце от мозайката. Притежавам най-великата сила, дарявана някога на човечеството – СИЛАТА ДА ИЗБИРАМ!

Днес избирам да преследвам целите си докрай. Вече няма да пилея усилия, няма да се нося като есенен лист на вятъра. Знам какво искам. Отстоявам мечтите си. Вървя напред и няма да се откажа.

Ще преследвам целта си докрай. Ще продължавам въпреки изтощението.
Повечето хора се отказват, когато ги завладее умора. Аз не съм като „повечето хора“. Аз съм по-силен от тях. Обикновените хора приемат умората като част от естественият ход на нещата. Обикновените хора се сравняват с другите, затова и са обикновени. А аз се сравнявам със собствения си потенция си потенциал. Аз не съм обикновен. Умората не е нищо повече от предвестник на ПОБЕДАТА.

Колко дълго се учи да ходи детето? Нима силата ми не е по-голяма от тази на едно дете? Нима не съм по-прозорлив? Нима желанието ми не е по-силно? Колко дълго трябва да работя, за да постигна успех? Детето никога не си задава подобен въпрос, защото отговорът няма значение. Щом преследвам целите си докрай, със сигурност ще ги постигна.

Ще преследвам целите си докрай. Ще се съсредоточа върху резултата.
За да постигна онова, което искам дори не е необходимо да изпитвам удоволствие от процеса. Важно е само да продължавам напред с поглед, устремен в резултата, който желая.
Спортистът не обръща внимание на болката по време на тренировка. Той изпитва удоволствие от резултата. Соколите изхвърлят малкото си от гнездото уплашено и треперещо – докато се учи да лети, то се измъчва от болка, но бързо забравя терзанията, когато започне да се рее в небето. Морякът които гледа със страх как бурното море люлее кораба, ще избере грешен курс. Мъдрият и опитен капитан ще запази вярната посока. Той знае, че ако поеме директно към желаната цел, ще съкрати времето, прекарано в неудобства. А щом следва верният курс, няма място за колебания.

Фарът на бъдещето е пред очите ми. Ще преследвам целите си докрай. Вярата ми е силна.
В книгата „Йеремия“ нашият Създател казва: „Защото само Аз зная намеренията, които имам за вас…, намерения за добро, а не за зло, за да ви дам бъднина и надежда.“ От днес нататък ще изразявам вярата си в бъдещето. Пропилях твърде много време от живота си съмнявайки се във вярата си и вярвайки на съмненията. Ще сложа край на това.

Вярвам в бъдещето. Няма да гледам встрани. Ще гледам само напред и ще бъда упорит.
Вярата е по-надежден водач от здравия разум. Разумът може да стигне далеч, но пред вярата няма граници. Ще вярвам в бъдещето, което все още не виждам. Това е вярата. Наградата, която ще получа, е да видя онова, в което съм вярвал.
Ще продължавам въпреки изтощението, ще се съсредоточа върху резултата, защото вярата ми е силна. Ще преследвам целта си докрай!

Из„Съкровищата на пътешественика“ от Анди Андрюс
Анди Андрюс започва кариерата си като комедиен артист. Избран е за “комик на годината” с гласовете на повече от хиляда негови колеги за две последователни години. По-късно се отдава на писане.
Славата идва с една от първите му книги – “Съкровищата на пътешественика”става бестселър на Ню Йорк Таймс и е преведена на повече от двайсет езика. Интересен факт е, че е била отхвърлена от 51 издателства преди да бъде издадена. Анди си спомня със смях, че си мислел, “ако след 51 отказа се отчаям никога няма да успея”.
Следващите му книги стават изключително популярни в цяла Америка и се превръщат в бестселъри по целия свят. Пресата го определя като “една от най-влиятелните личности на 21 век в Щатите”.
Притежава изключителен ораторски талант и способност да мотивира хората. Говорил пред огромни аудитории по молба на четирима различни американски президенти и пред ръководния състав на най-големите американски корпорации.
Води обикновен живот в Ориндж Бийч, Алабама със съпругата си Поли и двамата им синове. Разтоварва се като лови риба.

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook