Десет правила, с които да повишите вашата вибрация

Това, което ще прочетете не е нещо ново или различно от това, което наистина знаете, четете често и чувате постоянно. Но пък за сметка на това никога не е излишно да си го напомним и да го приложим на практика, защото едно е да знаем и четем, съвсем друго е да го интегрираме в живота си. Без съмнение,  всички инструменти са в нас самите и трябва да се научим да ги използваме правилно и постоянно, за да живеем живота, който наистина желаем.

Чрез повишаване на вибрацията си  можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек със слаба вибрация е уязвим и живее с постоянно чувство на неудовлетвореност и разочарование. Ако сте достатъчно отговорни и искате да промените живота си към по-добро, трябва да се погрижите за себе си с 10-те златни правила, с помощта на които ще повишите собствената си енергия. И така:

1. Контролирайте мислите си! 

Нашите ежедневни мисли създават нашата действителност. Ние не казваме, че трябва да следите всяка преминаваща мисъл през ума ви. Това може да ви подлуди. Просто е необходимо настоятелно да се откажете от негативните мисли. На пръв поглед изглежда невъзможна задача. Но с течение на времето ще разберете, че не е толкова трудно и ще тренирате ума си да филтрира собствените ви мисли. Научете се да виждате не проблема, а начините за неговото решаване.  Колкото повече мислите за доброто, толкова повече ще повишавате вашата вибрация.

2. Говорете само за това, което искате!

Много често хората с проблеми в личния си живот, виждайки влюбена двойка,  си казват с въздишка нещо като: „Ето, на някои им върви, а на мен – не!”  Стоп! Така вие задълбочавате нещата към по-лошо  и следователно така понижавате единствено собствената си вибрация. Следващият път си кажете нещо от рода: „Аз се радвам за тази двойка и съм сигурен, че в близко бъдеще, също ще срещна съдбата си”. Същото можете да приложите за парите, няма нужда да разказвате на всичките си познати за проблемите във финансовия ви план, така вие само задълбочавате и без това трудната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, пари и щастие – престанете да преразказвате всички неуспехи!

3. Избирайте кръга си на общуване!

Опитайте се да не общувате с песимистични и негативни хора, обикновено тази категория хора имат много ниска вибрация и това може само да ви навреди.

4. Прекратете за известно време да мислите  и да размишлявате!

Най-добре е това да става сред природата или някъде в отдалечено местенце на града.  Концентрирайте вниманието си върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да изчистите съзнанието си и да увеличите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете в близко време да си позволите почивка, послушайте спокойна отпускаща музика.

5. Общувайте с единомишленици!

Прекарвайте повече време с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Например, ако сте решили да ставате писател,  запишете се в литературен кръжок. Повярвайте, така не само ще подобрите собствените си умения, но и значително ще повишите своята вибрация. Научно е доказано, че общуването с единомишленици удължава живота средно с 5 години.

6. Отдавайте колкото е възможно повече!

Това може да бъде всичко: пари, време  или просто това, което не сте използвали дълго време. Отдавайки, получаваме двойно повече. Помагайте на другите и те ще ви дадат помощ.

7. Постъпвайте с хората така, както бихте искали те да постъпват с Вас!

Преди да се разсърдите и обидите на някого, помислете заслужава ли си това. Има моменти, когато е по-добре и по-лесно да простим. Колкото по-леко и добре се отнасяте към околните, толкова по-добри хора ще срещате в живота си.

8. Старайте се да гледате възможно най-малко телевизия!

Факт е, че телевизията все повече се превръща в негативен източник. Колкото повече слушате и гледате програми за болка, насилие и бедност, толкова повече понижавате своята собствена вибрация. Вашето подсъзнание привиква към негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в живота ви.

9. Помнете за оптимизма!

Това може да се окаже и най-трудното за вас – трудно е да останеш позитивен, когато всичко наоколо се руши и нищо не се получава, но колкото и да е парадоксално, точно в такива минути трябва да останете позитивно настроени. Когато се смеете и се отнасяте леко към ситуацията, вибрацията ви рязко нараства, а колкото по-висока е тя, толкова по-бързо си отиват проблемите. Позитивните мисли привличат добри и приятни хора, а приятната комуникация е залог за добро настроение.

10. Настроението!

Това е най-главното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете се и започнете да мислите за хубавото, съзнателно променяйте настроението си. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-интересен и щастлив живот ще се открива пред вас.

Не е толкова трудно и невъзможно, нали? 😉 Да започвамееее! Можем да го направим още сега!

Превод: Марияна Стракова

Източник: http://www.znaxar.com/

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook