Вселената изпълнява всички желания, стига да са формулирани правилно

Никога ли не сте се замисляли, че всички наши желания се изпълняват? Да, да, всички желания се изпълняват. Друг е въпросът, че много от нас неправилно формулират желанията си, или абсолютно нищо не желаят.

Разбираемо е, че първата ви реакция на това твърдение е веднага да го оспорите. „Това не е вярно, аз не съм си мислил за катастрофи, за болести и въобще не съм си представял, че ще възникнат някакви проблеми. Винаги съм си мечтал за щастие, здраве, благополучие …“

На този свят, без значение дали вярвате или не, всичко е живо. Живи са и мислите ни. Вселената улавя мислите ни като енергийни импулси и строго контролира тяхното изпълнение. Вселената изпълнява желанията ни, а ние я „захранваме“ с любовта си. Налице е строг обмен, и ако едната верига се разпадне, се разпада и другата.

Често се случва така, че ние сме си помислили за нещо и в същото време сме изпитали страх. Страхът е бил толкова силен и е генерирал такъв силен изблик на нашата енергия, че въпреки факта, че мисълта е блеснала в главата ни само за миг, Вселената я е чула като заповед, която не може да не изпълни.

Помислете над това, как мислите. Например, често си мислите така …

„Сега е трудно време, трудно е да се намери добра работа, трудно е да събера пари за къща, и като цяло не е възможно да си купя.“ И се редят оплаквания за нещастния живот, критикуваме своите съпрузи, съпруги, роднини, всичко наоколо е лошо и не е така, както го искаме.

Вселената ще направи за вас това, което сте поръчали, а именно – „трудно време““, „трудно е да се намери работа“, „трудно е да се съберат пари за къща“, „не е възможно да се купи къща“, „ще доближи до вас роднини и съпрузи, които правят всичко неправилно“ и ще ви поднесе на блюдо „неуспешен живот“ като резултат от вашите мисли.

Така че вие сами си създавате своя собствена програма, по която ще живеете.

Какво можем да направим за да променим живота си към по-добро?

Обикновено често ни пречи думата „ако“, която живее в нашето минало, настояще и с която подготвяме своето бъдеще. Спрете! Представете си, че това „ако“ никога не го е имало в живота ви.

Отговорете си честно на въпросите:

– Какво всъщност искате?
– Какво ще ви накара да живеете в хармония и щастие?
– Ако имахте магическа пръчка, какво бихте направили за себе си?

Представете си новото щастливо бъдеще.

За какво мечтаете?

Какво бихте искали да получите след една година?

И не забравяйте, че Вселената изпълнява нашите желания в замяна на любовта, която проявяваме в душата си. Без значение към кого – природа, живи същества, работа, механизми. Колкото повече любов има у вас, толкова по-бързо се изпълнява това, за което мислите.

А сега си позволете да помечтаете. Представете си всичко така, сякаш вашите желания вече са се сбъднали. Благодарете на съдбата си, че тя ви е направила такива, каквито сте в момента.

Благодарете на Вселената, която изпълнява желанията ви, благодарете на Бога за това, че е създал такъв вълшебен свят, благодарете на мама и татко, че са ви позволили да се родите на този свят и благодарете на себе си за това, че сте се родили.

Ако няма кого да обичате и на когото да благодарите (случва се и така – хората са имали прекалено тежък живот и нямат вяра нито към Бог, нито към дявол, нито към хората, нито към себе си) – вземете тогава едно камъче на пътя и всеки ден му благодарете.

Нека камъкът получава благодарност и любов от вас, основното нещо е в сърцето ви да се върне способността да обичате. Ако светът не заслужава да бъде обичан – обичайте камъчето.

Автобусът е дошъл на време на спирката- благодарете на вашето камъче, някой ви се е усмихнал, погалете камъчето.

Научете се да мислите позитивно.

Вземете пример от маркетолозите, които предварително са написали положителен сценарии за развитие на компанията. И ако в този план вярват всички в компанията, успехът е гарантиран. Това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за тъга и скръб.

Не забравяйте, че вие сте магьосник, че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия, за да промените живота си към по-добро.

Източник: www.highviewart.com

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

2 коментара
  1. Сякаш всички в нета и по целият свят са се наговорили да промиват мозъците на хората с НЮ ЕЙДЖ идеи от сорта като в тази статия (сякаш някой им плаща за това) все едно наистина не е невъзможно всеки който поиска да си купи апартамент да не си купува. И какъв процент от хората в България живеят при родителите си или при половинките които ги малтретират именно защото е наистина невъзможно да си купят свое собствено жилище. По Вашата логика лошите неща може да се случат на всеки (сякаш пък не се и случват) и с какво ще помогне това да сме позитивни? Ще ни помогне ли позитивизма когато ни изскочат докато се прибираме след работа да ни оберат или пребият, или напротив ще съсипе тотално и безвъзвратно именно защото никога не сме имали дори и вариант да го имаме предвид, въпреки, че по новините не спират да повтарят за повишената престъпност. И вместо вие медиите да ни говорите как да си отворим очите какво да правим за да сме подготвени, вие ни превръщате в поредните тъпи овце като ни пробутвате измислици от този сорт като написаното с статията – мисли само хубави неща и те ще ти се случват. Е да ама може би на една друга планета в един друг свят.

    1. Благодарим ви за споделеното мнение! Всички живеем по начина, по който избираме да вярваме, да мислим, да действаме. Решенията на нито един проблем, няма да получите отвън – нито чрез новините, нито чрез това, което някой ви съветва. Споделянето е възможност просто да получим гледна точка, която да ни послужи като една лампа по пътя към себе си и собствените отговорности. Желаем Ви светли мисли и красиви дни!

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook