Зодия Овен – хора с необикновен характер, забележителни със своето поведение и маниери

Зодия Овен

Представителите на зодията са хората на бизнеса, спорта, движението и активността – те са бойци. Своеволни, нетърпеливи, напористи, небрежни към съветите  на другите. Ако някой ги контролира и наблюдава ще изгубят всякакъв интерес към това, което правят. Перфектно се справят в планирането, но не обичат да се занимават с дребните неща. Този зодиакален знак има силно желание да командва и ръководи, всичко да бъде под негов контрол. Вървят смело към целта си и не се страхуват, могат да рискуват. Никой не може да ги разколебае в това, което вършат. Остроумен и проницателен ум- винаги за подготвени с отговор. Като събеседници могат на моменти да бъдат много остри в изказванията си и да не пощадят човека до себе си.

Най–големите им недостатъци: нетърпение, гняв, глупава щедрост, променливост на целите в живота. Те не са отмъстителни, но забравят много бавно. Обичат да говорят за себе си, за това, което притежават и което правят.  

Склонни са към необмислени действия и решения. Действат на мига, импулсивно и бързо, без да умуват много. Овните са бойци, които могат да извоюват всичко с физическа сила. Те притежават агресивност и са авантюристи. Не обичат да се бавят – за тях да чакаш, значи да не правиш нищо, което им е почти невъзможно. Бързо могат да ентусиазират и увлекат след себе си много хора. Най-силната им мотивация за действие е конкуренцията. Изключително трудно се подчиняват и затова обичат да заемат ръководни длъжности. Активни, смели, решителни, напористи, нетърпеливи, бързи, гневни, избухливи, импулсивни, налагащи своето мнение и идеи над другите. Кураж, риск, борба – всичко това е Овенът. Обичат опасността, скачат смело и бързо напред. Мразят страхливците, несигурността, колебанието и дипломацията.

Положителните им качества: независими, смели, предприемчиви, откровени, оптимисти, ентусиасти, активни.
Отрицателните им качества: гневливи, мнителни, нетърпеливи, егоисти, припрени, безразсъдни, избухливи, деспотични, наивни.

Какво и как обичат

И в любовта, и в личните си отношения не се оставят на другия да ги ръководи. Те се влюбват много бързо, силно и страстно, но също така бързо всичко може да приключи. Способни са да показват и да изразяват своята голяма ревност. Не са от хората, които обичат да получават отговор „не“ – напротив! Но това само може да  ги амбицира, вместо да ги обезкуражи. Харесват и обичат да рискуват даже в любовта. Искат ли нещо, трябва да го получат сега и веднага. Нищо не може да ги изплаши, впускат се лесно и бързо в предизвикателствата на живота. Не са от хората, които ще стоят на едно място без да вършат нещо, не обичат рутинната работа. Най-голямото им предимство може да стане и най-големият им враг – че са открити  и искрени с всички и за всичко.

ОБИЧАТ: опасността, риска, бързите решения.
МРАЗЯТ: страхливостта, несигурността, колебанието, дипломацията.

Един малък съвет към Овните: постарайте се да бъдете постоянни в нещата, които започвате, да сте по-търпеливи и дипломатични. Трябва да се научите да контролирате и концентрирате мисълта си.

Що за хора са

Хората, родени под знака Овен, са известни със своята предприемчивост. Те много бързо разбират лукавството на другите. Когато веднъж сте загубили доверието им, рядко можете да си го върнете.Своеволни, нетърпеливи, небрежни към съветите на другите. Притежават учудващо остроумие и проницателен ум. Винаги имат готов отговор. Като събеседници нямат равни на себе си.

Те не са отмъстителни, но са склонни към необмислени действия, не довършват своите неща, преувеличават често и по-много. Обичат промяната, новото, романтичното, спекулативното. Импулсивни и щедри, понякога им липсва необходимата дискретност. Овните са ловци и борци. Те повече от всички други зодии имат  агресивна живост и авантюристична енергия. Жената Овен има повече мъжки качества в сравнение с останалите дами. Тя е по-активна, смела, решителна. Жена огън! Пламенна и страстна.

Овни, продължавайте така смело да преследвате желанията и целите си, не се отказвайте и вървете упорито напред!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook