Как Block Therapy спомага за Детоксификацията на Тъканта

За да са здрави клетките, те трябва да бъдат нахранени и чисти. Koгато една клетка получава всички клетъчни изисквания и се пречиства от токсини и отпадъчни продукти, тя ще си извършва ефективно функциите. Когато тъканта има ограничен поток на кръвта, тогава проблемите започват да възникват и здравето на клетката се нарушава.

Фасцията е съединителната тъкан в тялото, която поддържа клетъчния баланс. Когато всяка клетка е разположена на правилното й място, потока преминава безпрепятствено. Проблемът днес е, че населението драстично се прегърбва в гръдния кош, създавайки пречки и ограничение на потока. Една от основните причини на отрицателната поза е днешната технология, но има много други.

Има Добра Новина.

Имаме невероятен мускул в тялото, наречен “диафрагма”. Това е най-уникалният мускул в тялото, тъй като е под нашето съзнателно и несъзнателно управление. Това означава, че дори да не мислим за дишане, тялото ще продължи да работи да вкарва кислород, но когато дишаме съзнателно, количеството на кислород, което приемаме в тялото, е 6 пъти по-голямо.

Когато съзнателно дишаме през диафрагмата, въздухът се довежда до основата на белите дробове, където пребивават 70% от местата на кислородните рецептори, наречени алвеоли. Имаме и пълно отделяне на въглероден диоксит и отпадъци, когато издишваме напълно през диафрагмата. Проблемът е, че малко хора дишат съзнателно, а мускулите на гърдите извършват по-голямата част от работата. Когато дишаме през гърдите, а не през стомаха, въздухът влиза в малка част от белите дробове, пропуска по-голямата част от рецепторите за абсорбиране на кислород, и отпадъците от издишването се отстраняват само частично, оставяйки околната среда токсична.

Тъй като повечето хора не дишат съзнателно, основата на гръдния кош, диафрагменият мускул, е слаб, причинявайки пропадане на гръдния кош. Това, на свой ред, предизвиква притискане на коремните органи, сърцето и белите дробове и ограничава нормалното им функциониране. Тъй като губим това вътрешно пространство, тъканта изпъква навън, придавайки ни уголемен корем. Това също така засяга елиминирането и причинява задръстване на отпадъците.

Друг проблем е, че фасцията придържа тялото ни в отрицателно привеждане с огромна магнетична сила и буквално замразява тялото в това отрицателно състояние. Гравитацията е движещата сила в този процес на стареене и дегенерация.

Block Therapy е решение.

Block Therapy адресира системата на фасцията и е ефективен и лесен начин за окисляване на тъканите и премахване на отпадъците. Това е безопасна и ефективна програма, която разтапя ограниченията в тъканта, придържащи тялото в негативно състояние и по този начин създава пространство в тъканта. Инструкцията и приложението на подходящо дишане изпълват пространството, създавайки лекота и свобода, а образованието за правилната поза поддържа това пространство.

Докато има пространство в тъканите, кръвта може свободно да достигне всяка клетка, да oстави хранителните вещества и да събере отпадъците, за да поддържа тъканта подхранена и чиста. Клетките, които се хранят и пречистват, са здрави и щастливи и функционират ефективно.

Заповядайте на 16 Юни в един от класовете представени в Пловдивски  Културен Институтза да се убедите сами в ползите на тази програма.

Aвтop: Дeaна Xeнcaн, Ocнoвaтeлка нa Block Therapy
Превод: Пенка Томпсън

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook