В Астрологичната прегръдка на месец ЮНИ

Юни ни посреща с хладната си, но чиста и свежа прегръдка. Носи ни доза повече надежда, радост и сигурна усмивка, че настъпващото лято ще ни възнагради с незабравими спомени, хармония и коктейл от щастливи възможности.

От астрологична гледна точка ни очаква динамичен, вълнуващ и харизматичен месец. Ще бъдем свидетели и ще преживеем новолуние с пръстеновидно слънчево затъмнение в знак Рак, лунно затъмнение с пълнолуние в знак Стрелец, настъпване на ретрограден Нептун и ретрограден Меркурий. Като подарък от предходния месец не трябва да забравяме и ретроградната фаза на Венера, която ще продължи до 25-ти юни.

Не бързайте да се безпокоите от динамиката на събитията, които предстоят. Няма ретроградно движение, което да има само негативни страни. Всеки период и всяко събитие има своята цел и ограничения. Всяко новолуние носи възможности и всяко пълнолуние равносметки.

Месецът ни посреща с Пълнолуние и Лунно затъмнение на 5-ти юни в знак Стрелец, на 15 градуса. Пълнолунието е процес на освобождаване от излишни дела, хора и мисли. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношенията си по темите свързани с оста Близнаци-Стрелец. С какво запълваме ежедневието си и нямаме време за лично израстване и усъвършенстване. Дали прекарваме времето си с хора, на които отдавна не сме нужни. Дали не пропускаме нови запознанства и възможности да надградим себе си. Дали не мислим по навик за ежедневните дела и не си вярваме в поставянето на нови цели и хоризонти. Това е второто от началото на годината лунно затъмнение, което ще бъде видимо от България. То ще ни изправи пред емоционални решения свързани с тези теми, при които ще бъдат въвлечени и други хора. Очаквайте решение на възникнали въпроси от последното слънчево затъмнение, което се случи на 26-ти декември 2019 година.

На 21-ви юни ни очаква Пръстеновидно слънчево затъмнение и Новолуние, на 0 градуса в знак Рак. Това новолуние ще ни даде възможност да си поставим нови цели, мечти и хоризонти. Тези желания, искания и търсения ще бъдат по-силни и ще имат развръзка в следващите от 6 до 12 месеца. Бъдете внимателни в заявката на мечтите си, защото това новолуние ще сложи началото на важни периоди в живота ви.

До 25-ти юни продължава ретроградната фаза на планетата Венера в знак Близнаци, между градусите 14 и 5. До тогава не е удачно подписването на важни договори, сключване на брак, встъпване в нови лични отношения и извършване на козметични процедури. Подходящо е да ревизирате и заздравите стари отношения, договори и любовни връзки. Обновяване на сайтове, създаване на реклама и нова визия на съществуващи дела е препоръчително.

От 18-ти юни до 12-ти юли Меркурий влиза в ретроградна фаза в знак Рак, между градусите 14 и 5. Времето не е подходящо за подписване на договори и неналожителни пътувания. В този период не препоръчвам операции, взимане на крайни решения, купуване на техника и търсене на компетентно мнение. Проверявайте информацията с която боравите и как тя достига до другите, избягвайте замесване в клюки и интриги.

Между 18-ти и 25-ти юни и Венера и Меркурий ще са ретроградни! В тази една седмица избягвайте активни действия и започване на важни дела. Отделете време на спорт, занимания с любими дейности и срещи с приятели.

От 23-ти юни Нептун навлиза в своята ретроградна фаза, която ще продължи до 28-ми ноември. Смятам че това е планетата, която обожава тази фаза. Нептун е планетата свързана с интуицията, духовността и всички средства за бягство от действителността. Нейната ретроградна фаза ще изостри интуицията ни и ще ни донесе повече желание за разбиране с душа а не с факти.

Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса юни ще очаква нашите мисли и действия да го направим специален, значим и смислен.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец. Бъдете здрави!
Астролог,
Венета Матева

За Астроконсултация и анализ с Венета Матева,
можете да пишете на FB: Юпитер или на info@change-life.eu

Венета Матева

астролог, нумеролог, медиатор, рейки терапевт, таро консултант, автор на книги и публикации

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook