Сектор „Покровители, Пътешествия“

Сектор „Покровители, пътешествия“ се намира на СЕВЕРОЗАПАД. Този сектор се свързва с хората, които ни помагат и съветват както на физическо, така и на духовно ниво.

Секторът отговаря за баланса и синхронизирането в живота ни. Ако е активизиран, няма да имаме проблем с намирането на помощ от другите, за каквото и да е. Винаги ще срещаме точните хора, на точното място и в подходящия момент. Помощ и подкрепа ще получаваме както от хората, така и от ангелите хранители и други висши духовни същности.

Ако искаме да привлечем поддръжка от приятели или от влиятелни хора, може да се постави снимка на човек или рекламен материал на фирма, които биха подкрепили нас или наш проект. Както и за всеки друг сектор, тук най-добре действат предмети, които предизвикват в нас съответните асоциации. Тази зона е подходяща за поставяне на икони, изображения на ангели, изобщо всичко, свързано с тънките нива. Може да си напишете молитва към някого или да благодарите за нещо, вече станало или пък да благодарите предварително за бъдещата помощ. Импровизирайте, както с всичко останало.

Globus_FShui

Този сектор се отнася и до пътешествията. Бихме могли да го активираме като сложим картички или фотографии от места, които искаме да посетим, метална фигурка на самолет или кораб, глобус, картини с красиви гледки и всичко, което свързваме с пътуване.

Цветове – сребърен, сив. Други подходящи – бял, черен.
Елементи – метал, вода.

По материали на инж. Елза Панайотова – Фън шуй експерт
Източник: http://www.fengshuibg.com/

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook