Учи се да вибрираш на висока честота

Квантовата физика стъпва на вярването, че светът около нас не е нещо твърдо и неизменно, както вероятно ни изглежда. Вече сме уверени  и без познанията по физика, че всичко около нас непрекъснато се променя въз основа на  нашите индивидуални и колективни мисли и действия.

Имаме достатъчно доказателства, научен опит и наблюдения, за да разберем, че всичко е възможно да се промени и ние имаме контрол над това.

Нека се замислим от какво се състои човешкото тяло?
То се състои от девет системи – кръвоносна, храносмилателна, ендокринна, мускулна, нервна, репродуктивна, дихателна, скелетната система и пикочни пътища.

А от какво се състоят те ? >>> От тъкани и органи.
От какво  се състоят  тъканите и органите? >>> От клетки.
От какво се състоят клетките? >>> От Молекули.
От какво се състоят молекулите? >>> От Атоми.
От какво се състоят атомите? >>> От субатомни частици.
От какво се състоят субатомните частици? >>> От Енергия!

Звучи познато, нали?

Ти си чиста енергия – светлина в нейното  най-красиво и интелигентно въплъщение.

Нямаме съмнение, че „Всичко е енергия. Всичко вибрира на определена честота.“ – Земя, Космос, Природа, Въздух, Вода … Нашите мисли, емоции, чувства – са енергия, която приемаме и излъчваме навън. Какво и как, обаче, позволяваме да вибрира, е въпрос на нашето осъзнаване и избор.

Умът и мислите, които посяваме в него са двигателят на живота ни. Мислите и вложените в тях емоции са тези, които привличат всичко около нас.  Всяка една мисъл е начало.  Като съзнателни същества ние имаме уникалната способност да управляваме този процес, но често се загубваме в отчаяние, съжаление и безнадеждност.

Разбирането на мислите и енергията, която носят, практиката и наблюдаването на  нещата ни дават увереност, че всяко желание, което имаме, лесно може да бъде реализирано, защото няма нищо, което не можем да бъдем, да правим или да имаме.

Ние сме Съзнание, Енергия, Вибрация,
творците на живота си.

Когато осъзнаем силата си да управляваме мислите си, а чрез тях и живота си, всяка неизвестност и объркване ще бъдат заменени от яснота и разбиране. Съмнението и страхът ще се сменят със знание и увереност. На мястото на несигурността ще дойде убеденост.

Мислите обличаме в думи. Както казва Буда /563-483 г.пр.Хр./

ღღ Мисълта се проявява като дума.
Думата се проявява като действие.
Действието се развива в навик.
Навикът се затвърждава в характер.რრ

Затова поддържайте висока вибрационна честота, като използвате думи, изпълнени с подкрепа, любов, истинност, сърдечност, разбиране …
Премахнете вредният навик да недоволствате, да обсъждате другите, да изказвате гняв, завист, омраза и да драматизирате това, което не се е получило по вашите очаквания или не ви харесва. Думите са част от изборите, които правим ежедневно. Поемете отговорност за този избор и наблюдавайте резултата от него.

Поддържайте висока честота на заобикалящата ви среда!

Ценете това, което имате и изпълва живота ви с благодат и възможности. Пазете го, грижете се за него, независимо дали е в къщи, навън, сред природата или в работното ви пространство. Затрупването със стари и непотребни вещи, замърсените пространства затлачват и поддържат ниска честота на трептене. В такава нездравословна среда ще се чувствате емоционално подтиснати и ограничени, което във времето би причинило и физическо неразположение.

Осъзнайте това, върху което задържате вниманието си повече от 10 сек.

Обкръжението 
Хората около вас влияят пряко на вашата вибрационна честота. Ако се обградите с радостни, позитивни и решителни хора, ще влезете и в тази вибрация. Сега, ако се обграждате с оплаквания, песимисти, внимавайте! Наистина, те могат да намалят вашата честота и следователно да ви попречат да използвате закона за привличането във ваша полза.

Музиката
Музиката е много силна. Ако слушате само музика, говореща за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на това, което вибрирате. Обърнете внимание на текста на музиката, която слушате, тя може да понижи вибрационната ви честота. И помнете: привличате точно това, което усещате в живота си.

Нещата, които гледате
Когато гледате програми, които се занимават с неволи, смъртни случаи, предателства и т.н. мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, което влияе на вибрационната ви честота. Вижте нещата, които ви правят добро и ви помагат да вибрациите на по-висока честота.

Благодарността посява изобилие! 
Благодарността влияе положително на вашата вибрационна честота. Интегрирайте я като ежедневна рутина, превърнете я в най-ценният ви навик и наблюдавайте как това облагородява животът ви. Колкото повече благодарите, толкова повече ще се радвате на благоденствие.  Благодарността е най-силната молитва и отваря вратите към хубавите неща и чудеса  в живота ви.

 

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook