Зодия Водолей – загадъчни и необикновени хора, сред тях няма двама еднакви!

Дата на раждане – 21 януари – 18 февруари.

Стихия – Въздух

В астрологията знака Водолей е свързан с планетите Уран и Сатурн.

С настъпването на новата ера на Водолея този знак се разглежда като водещ, тъй като неговите качества са силно подчертани. Водолеите са предвестниците на новите идеи. Голямата отговорност, която носят на плещите си кара тези хора да отделят повече време за личностно израстване, преразглеждане на ценностната си система и разбирането си за щастие.

Водолей се управлява от планетата Уран.
Тази планета символизира новото и неочакваното, тя дава на този знак най-важните характеристики. Представителите на Водолея са загадъчни и необикновени хора, сред тях няма двама еднакви. Те виждат живота по своему, стремят се да постигнат неща, които са табу за другите.

Тайното желание на водолеите е да бъдат уникални и оригинални. Другите могат да си мислят, че те са прекалено смели или странни, но именно това ги прави по-специални. Те имат много остър и бърз ум, можем да кажем, че те практически постоянно мислят и премислят нови идеи и концепции. По тази причина и много от тях страдат от безсъние и превъзбудена нервна система.

Тези хора имат много силни политически и социални възгледи. Водолеите са щастливи, когато имат това, в което силно вярват, и към което се стремят. Те могат да бъдат и много добри лидери и да водят хората напред. Голяма част от тях са интелектуално ориентирани – много изобретатели и изследователи са се родили под знака на Водолея. Те могат да бъдат и много крайни, способни са да превърнат живота на околните както в рай, така и в ад.

Водолеите силно се интересуват от общочовешките проблеми. Те често участват в социални проекти, предназначени да помагат на други хора. Те се отличават с обективно мнение, защото не позволяват на емоциите да вземат връх над разума. Те са общителни и приветливи, това привлича към тях много приятели. Водолеите са едни от най-верните приятели.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg

Марияна Стракова

Създател, Автор, Редактор, PR, Организатор събития, Йога преподавател, Ментор, Пътешественик

Все още няма коментари

Оставете коментар

Вашият e-mail няма да бъде публикуван.

Присъединете се към нашия бюлетин

no image

Mobile: +359878450065
E-mail: info@change-life.eu

Благодарим Ви за доверието!

Харесайте ни във Facebook